Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já nakupovala v maxikovy hračky a funkids, odkazy sem asi dávat nemůžu, ale najdeš to hned.
@jita741 Já si hodím do zboží vždycky to co chci koupit a tam ti vždycky vyjede seznam obchodů, kde to mají a za jakou cenu. Podle toho vybírám, kde to koupím.
Záleží, co od toho čekáš. Já vybírám podle toho, abych měla co nejsnazší vyzvednutí - dojedu sama, nebo mi někdo vyzvedne. Do Agátina světa můžu osobně, do Maxíkových hraček kamarádka, co bydlí v Říčanech apod. Ale když chci něco specificky, a stejně bych musela posílat (např. oblečky na Barbie jsou docela nedostatková věc), tak hledím jen na cenu (a teda na to, aby to nebyl obchod, co má všehovšudy pět referencí).
Snažím se nakupovat tak, abych nemusela platit poštovné. Takže dlouho jsme nakupovali na bukanyr.eu teď měl kluk přání na docela nedostatkové zboží, takže jsme brali z modroocka. A taky spokojenost. Hlavně že mají stejnou banku jako já, takže mi to posílali v den objednávky.
Mrakyhracek.cz.
Nakoupili jsme tam hračky pro malýho od celé rodiny.
Měli tam všechno, Bruder popeláře s příslušenstvím, Seva stavebnici, pexeso s Krtkem, roborybu i dětskou kuchyňku ![]()
Bez poštovného.
Holky poraďte mi kde seženu hračku čtyřkolku ale musí být policejní
našla jsem takovou jen od lega ale tu nechceme.Syn pořád mluví o policejní čtyřkolce a tu jedinou pro něj nemám
díky všem kdo pomůžou ![]()
Na famfarum.cz - teď je tam výprodej, nakoupila jsem něco i za polovinu původní ceny, tak mám radost. Jsem z Brna, tak si chodím vyzvedávat osobně bez poštovnýho. ![]()