Hračky pro 6měsíční miminko

10
15.9.24 19:05

Hračky pro miminko 6+

Dobrý den,
jaké hračky doporučujete pro 6ti měsíční miminko? S čím si vaše ratolesti nejvíce hrají/hrály.
Hledám inspiraci na Vánoce. Děkuji vám za tipy 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11889
15.9.24 19:27

Tak hodně je bavily různé blikací hrající hracky kde zmáčkly čudlík a ono to hrálo..to je baví ještě teď (3 roky a 21m) pak můžou být takové ty kroužky nebo kyblicky co se skládají na sebe nebo do sebe..a jinak nejvíce bavily (ne) hračky jako ovladač, klíče, prázdná petka naplněna něčím chřestivým (třeba rýží nebo zrnkovou kávou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.24 19:37

@Vladusxx jeee děkuji za radu. Určitě něco vymyslim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11889
15.9.24 19:43

@Julianovak jo a určitě bych pořídila kostky jestli nemáte…obyč. Dřevěné kostky… tomhle věku s nimi začínali triskat o sebe, mladší je i už začínal stavět do komínku (protože to viděl u starší) každopádně je hodně bavilo když jsem já postavila komín a oni ho shodili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
15.9.24 20:04

Ovladač od FP, chrastítka, „céčka“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.24 20:12

@Vladusxx v 6měsících seděly a stavěly komín? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11889
15.9.24 20:17
@Anonymní píše: Více

Starší v 6m sedět uměla, komíny v tom věku nestavěla ale bavilo ji je shazovat případně vzala kostku a bouchala s ní o zem…mladší začínal lézt a stoupat si u nábytku..v 6m se už snažil kostky stavět na sebe…okoukaval to od té starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.9.24 09:04

Knížky, ovladač, petlahve s čočkou, telefon,
Asi bych pod stromeček pořídila něco praktického co využije. Povlečení, oblečení, odrstrkavadlo, autosedačku, jídelní set…
První Vánoce jsem vyřešila podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.9.24 09:39

@Atisia taky mám v plánu něco praktického. Hlavně knížky a nějaké interaktivní hračky😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.9.24 10:55
@Julianovak píše: Více

Tak my nakoupili různá blikataka, autíčka atd a nejlepší zábava byl hrnec a vařečka, dále pokličky, klíče, metlička, misky. A pak hračky pro 7 leté 😂 teď je 9mesicu a nejradši má hrabání se v nářadí, nádobí, dávání knoflíků do misek a házení balónků kočkám 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.10.24 17:25

My jsme měli hračky od Fisher Price, vždy podle věku a dcera si s nimi občas hraje do dneška - 5 let. Jsou to skvělé hračky a kdyby byly, když jsem já byla malá, patřily by mezi mé nejoblíbenější. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí