Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Při sexu používáme různé hráčky, ale nedá se říct, že by mě sólo akce bavila víc, než když se toho účastní manžel.
Tvoje obavy souvisí s tvým nízkým sebevědomím.
Ty vážně diktuješ partnerce jaké hračky smí používat? To není projev zdravého sebevědomí a sexuality. Dělej se sebou něco. Já se v životě nikoho neptala, co si smím koupit a používat a nikoho ani nenapadlo, aby mi do toho kecal.
Po deseti letech vztahu muj muz konecne dospel k tomu pouzit vibrator, taky to bere ve smyslu Ja ti nestacim? Vnima ho jako konkurenci pro sebe, nechapu.
Zdravím všechny co čtou a prosím o radu

S přítelkyní jsme spolu 5 let a nyní přišla s tím, že by si chtěla pořídit dildo, chce to zkusit a používat pokud budeme daleko od sebe nebo když ten druhý zrovna nemůže a na ni to příjde nebo ho já mám použít místo prstů třeba. Domluvili jsme se na tom, že to nebude přehánět, aby se ji to nezačalo líbit vice než náš sex a já bych pro ní potom byl k ničemu. Jelikož je to pro oba nová věc a nezažili jsme to, mám právě z toho obavy, že mohu být nahrazen dildem…Věděl by někdo jak moje obavy odstranit? Někdo kdo něco podobného zažil? A také jak vybrat dildo? Chtěl jsem po ni aby si vzala menši velikost i průměr než je ten můj a souhlasila. Zvětší dildo velikost díry vaginy či vytahá vagínu? Vím, že vagína je sval co se roztahuje a smrskne opět. Přesto mi tyhle otázky leži v hlavě a nedá mi to spát.
Dik předem za nějake tipy. Peace