Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Všechny zdravím, ráda bych se zeptala na hrazdičku z Ikey, má-li někdo a je-li spokojený.. dají se z ní sundávat hračky a dávat jiné? Je hrazdička dost stabilní? Případně má někdo tip na dřevěnou, dostatečně stabilní a nepřeplácanou hrazdičku, s odnímatelnými hračkami?
A taky by mě zajímalo, pořídili jsme si na radu několika kamarádek toto vibrační lehátko (elepalo rocker značka bright-starts), ale naše dcera (necelé 2 měsíce) tam zatím vždycky pláče… Je možné, že je na něj ještě moc malinká?
Díky za vaše odpovědi,
Medda
Ahoj. Ano, hrazdicka je stabilni. Hracky se daji sundat. Pripiname na ni dalsi hracky. Nas maly si s ni vyhraje (zatim). Skoda ze Ikea nenabizi nejake nahradni hracky, ktere by se tam dali dat ![]()
@8356 píše:
Všechny zdravím, ráda bych se zeptala na hrazdičku z Ikey, má-li někdo a je-li spokojený.. dají se z ní sundávat hračky a dávat jiné? Je hrazdička dost stabilní? Případně má někdo tip na dřevěnou, dostatečně stabilní a nepřeplácanou hrazdičku, s odnímatelnými hračkami?
A taky by mě zajímalo, pořídili jsme si na radu několika kamarádek toto vibrační lehátko (elepalo rocker značka bright-starts), ale naše dcera (necelé 2 měsíce) tam zatím vždycky pláče… Je možné, že je na něj ještě moc malinká?
Díky za vaše odpovědi,
Medda
není malá, prostě se jí to nelíbí
nenuť ji - každé dítě je jiné.. dřevěnou hrazdičku? Tu jsem snad nikdy neviděla ![]()
..díky za reakce, bezva, do ikey jdu dnes koupit tu hrazdičku
a na vrnítko ji občas zkusmo na chvilku dám, třeba se jí zalíbí ještě.. a jestli ne, tak ne
pěkný den všem, medda