Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, poradíte zkušenosti z herniček a hřišťátek v okolí Ostravy a Frýdku-Místku? Děkuji!
Ahoj, v Ove znam Fungolf a Jojopark, v Karvine pak je Mrnouskov…
Fungolf je perfektni, Jojo park mi prijde dost drahy… ![]()
Jinak, ve Frydku je taky nejaka herna, ale presne nevim, jak se jmenuje…
Jinak je jeste v O-Porube centrum krtecek.
@Barca12345 : Jak to funguje ve Fungolfu? Dívala jsem se na ceník a vstup na celý den do hradu pro děti od 3 let a ti menší mají nějaký prostor před. To taky patří k tomu hradu, tak se to platí?
A nějaká venkovní hřišťátka - ale pro mrňousky??? Dlouhá skluzavka, ale ať tam vylezou, ne provazy!!! Mě ohromně vyhovuje hřiště v Komenského sadech, ale máme to daleko.
A hernička v Místku, bývalé kino, funguje to tam???
@savik - platis i pro prtata, ale za tech 89 Kc je to casove neomezene, v Jojo parku platis za hodinu snad sedmdesat kacek!
@Anetik - ten fungolf ma i venkovni hriste, pod skluzavkama je takovy meci material, mala mela v lete rok a pul a krasne vylezla vsude sama!
HOlky a co ten Místek? nevíte? vím, že to má být místo bývalého kina, ale na netu jsem to nenašla… neznáte někoho od tamtud?
Místek netušim, ale nám teď udělali tady nějakou baby kavárnu, je to ve Frýdku na Heydukově, všimla jsem si úplnou náhodou. Jen to prostředí
z jedné strany nonstop, z druhé sedávají bezdomovci. Je to bývalá herna, takže mě to moc neláká, vevnitř jsem ještě nebyla, je to otevřené tak týden
Jinak to jojo v ostravě je super, my zaplatili neomezenou, to je tuším 100 za dítě a děcka tam řádili jak draci půl dne.