Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, dnes jsem vyšla z domu a viděla jsem cca 40 mrtvých myší na jednom místě. Jedna vedle druhé. Napadlo mě jestli je nepřinesla kočka, ale pochybuji, že by jich pochytala tolik a hlavně nejsou pokousané. Zajímalo by mě co se stalo, nebo čím to je😅 dělala jsem si srandu, že spáchaly hromadnou sebevraždu. Nesetkal se s tím už někdo?🌚
U myší ne ale viděla jsem takhle hromadu čmeláků mrtvých, každopádně dej bacha ať něco nechytneš. Mohli umřít na nějakou nemoc.
Třeba trávil soused a nechtělo se mu to zakopávat.
Tak si řekl, že vypsychuje sousedku.
@Kacla12 píše:
Zdravím, dnes jsem vyšla z domu a viděla jsem cca 40 mrtvých myší na jednom místě. Jedna vedle druhé. Napadlo mě jestli je nepřinesla kočka, ale pochybuji, že by jich pochytala tolik a hlavně nejsou pokousané. Zajímalo by mě co se stalo, nebo čím to je😅 dělala jsem si srandu, že spáchaly hromadnou sebevraždu. Nesetkal se s tím už někdo?🌚
no, asi bych se i bála. Ale třeba jsou otrávené něčím. ALe že se shromáždí na jednom místě.
Pozor na kočku. Aby se neotrávila. Dceřin kocour pravděpodobně ulovil nějakou otrávenou a tudíž pomalejší myš. Má játra dost v háji, už tři měsíce se s ním drbeme a pořád je kost a kůže. Nesnáším blbouny, co používají jed.
Tohle jsme měli snad předloni. Každý den na cestě kolem domu 10-20 mrtvejch myší. Sousedy nemáme, myši netrávíme….
Po čtrnácti dnech jak když utne. Už z nás tu měli srandu, protože si toho samozřejmě lidi všimli. Příčinu jsme nezjistili…
@inkakřivák mám bohužel stejnou zkušenost, akorát ta naše to už nerozchodila ![]()
@np10021 u nás chvilku líp, chvilku hůř. Momentálně zase hůř.