Hypermarket Globus jako zaměstavatel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
hypermarket globus jako zaměstavatel
Ahoj holky, pracovala jste některá v hypermarketu Globus? Ted jsem měsíc v albertu a odcházím, výplata sice zatím nebyla, ale co říkali kolegyně… No, a padesátikorunové stravenky, to jsem brala někdy před deseti lety. Uvažuju, že bych ted nastoupila do kauflandu a až našetříme na auto, tož bych jezdila do globusu. Nevíte jaký je globus zaměstnavatel? Jsem vyučená cukrářka, tož si myslím, že by tonemuselo být nejhorší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak Albert je jako zamestnavatel asi nejhorsi, nedavno o tom byl clanek i na idnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bude celkem dobrý zaměstnavatel, hodně lidí tam pracuje spoustu let, spousta známých tam i z tohoto důvodu chodí nakupovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Globus je fajn, ja tam pracovala pul roku, bez jedinyho problemu, pak bohuzel snizovali stavy. Taky zalezi jakej chytnes kolektiv, ale za me asi nejlepsi z tech velkych stredisek, kde jsem pracovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývalo to celkem v pohodě podle toho, co všichni říkali, navíc to bylo i poznat, zaměstnanci vypadali v pohodě a vydrželi tam dlouho.
Ale poslední dobou tam v tom našem začíná být hodně Ukrajinců a lidi už jsou nervózní, takže to bude asi horší.
Ale horší než Albert asi těžko. Ten má tu nejhorší možnou pověst a co vykládají ti zaměstnanci, když jdou z práce, no je mi docela nevolno.
Příspěvek upraven 19.11.16 v 20:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
Bývalo to celkem v pohodě podle toho, co všichni říkali, navíc to bylo i poznat, zaměstnanci vypadali v pohodě a vydrželi tam dlouho.
Ale poslední dobou tam v tom našem začíná být hodně Ukrajinců a lidi už jsou nervózní, takže to bude asi horší.
Ale horší než Albert asi těžko. Ten má tu nejhorší možnou pověst a co vykládají ti zaměstnanci, když jdou z práci, no je mi docela nevolno.
A co kaufland nebo tesko? tyhle máme v okresním městě, do globusu to je třicet kilometrůp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nás Kaufland a Tesco nemají extra dobrou pověst, ale Albert je překoná o parník. Ono všechny ty markety asi nejsou žádná hitparáda.
Nejlepší pověst jako zaměstnavatel má z těch marketů Lidl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit