Hypersimulační syndrom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
29.3.11 20:35

hypersimulační syndrom

Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat jakou zkušenost máte s p.o a s hyperstimulačním syndromem. V neděli jsem byla na odběru celkem 26 vajíček, po odběru velké bolesti a a malinko tekutiny volně.Řekli mi že mám pít 3-4l tekutin denně a hodně bílkovin, sotva stěží vypiju 2.5l jsem šíleně nafouklá,a čím víc piju tím je to horší- jak jste to zvládli vypít víc? Břicho tvrdší jako kdybych byla zaplynovaná, podbříšek mě bolí již mín, tak nevím jestli je to normální a kdy to asi přejde. Zatím jsem doma a transfer by měl být v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
toa
2
29.3.11 20:58

Ja mela hyperstimulacni syndrom a zmizel asi az po trech tydnech po transferu. A myslim, ze jsem taky nevypila to predepsany mnozstvi tekutin .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.11 21:18

Já měla takový ten pozdější hyperstimulační syndrom, kolem pozitivního testu :lol: a to jsem byla jen na IUI. Měla jsem šíleně nafouknuté břicho a chodit jsem mohla jen v předklonu.
Přešlo to až asi tak v 6tt :nevim:
Nejhorší bylo, jak se mě všichni v práci ptali, jestli nejsem těhotná, když mám tak velký břicho :roll: tak jsem zatloukala že ne, že mám problémy s vaječníkama :roll: :lol:
No jestli se zadaří // tak si nejspíš ještě užiješ… ale ten výsledek za to rozhodně stojí.. držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
3328
29.3.11 21:28

Myslím,že jsi vypila málo tekutin.Mě bylo po odběru řečeno,že mám ten den do večera vypít minimálně 4 litry a to bylo jedenáct hodin dopoledne a další dny taky tak.Sice jsem se málem utopila,ale silou vůle jsem to do sebe vpravila a bolesti sice byly,ale snesitelný a břicho mi splasklo ještě před transferem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
29.3.11 22:05

Hoooodně moc tekutin - ty 4 litry klidně a bílkovinu.
Já jsem jedla do jogurtu Protifar - je to léčivo, dostane se v lékárně a je to bílkovina. Určitě si to kup, mně to nakonec pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.3.11 22:35

Ahojky,sama s tím zkušenosti nemá,ale kamarádka darovala už dvakrát vajíčka a taky si pak stěžuje,že je hrozně nafouklá.U ní je to jiný případ,ale přejde ji to po MS,kterou vy nečekáte :-) .Určitě to přejde i vás a zbude pak už jen pozitivní test :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.3.11 20:31

A ještě mám dotaz jestli jste si to nerozmysleli a šli do transferu i když tam byly tyto problémy, mám si to rozmyslet do pátku jestli do toho půjdu nebo si to nechám zamrazit a až mui bude líp tak se tam dají. Dneska jsem byla odsát tekutinu už jsem nemohla dýchat, moc jí tam nebylo, dr. říkal že je to jen 1-2 stupeň tak aspoň nějaká úleva. Mám strach jestli se to nezhorší pokud tam bude mimoško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.3.11 20:48

A jestli se můžu zeptat kolik jste si nechali zavést vajíček 1 nebo 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
30.3.11 22:05

Já jsem to neměla tak hrozný, ustála jsem s tou bílkovinou a tekutinama. Nevím co bych radila - zvaž kolik máš embrijek, po rozmrazení prý není tak vysoká šance :-(

Jinak já jsem nechala zavést 2 a mám 1 miminko… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.6.13 17:17

Ahojky holky :mavam: tak jsem nakonec po noci co mě třikrát vzbudila bolest břicha se vydala na kontrolu, bohužel mi paní doktorka potvrdila hypr. syndrom :,( sice prej je zatím slabej že tekutina je jenom dole ale je:-( Poslali mě domu s tím, že mám hodně pít a jíst bílkoviny a kdyby se to zhorsilo, jako fakt zhoršilo tak na pohotovost, že pry se to může rozjet a taky nemusí :( :( Ach jo, celkem se bojim, aby to bylo ok to břicho bolí je docela nafoukly ale neni to uplne nic strasnyho, nemate nekdo zkusenost ze jste to meli jako ja a bylo to ok? DOktorka ještě řikala, že menstruací se to pak všechno ztratí :-( To když je to nak slaby nebo tak tak se kapacky nedavaji a jsi normalne doma? Mooc děkuu za kazdou odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.