Hysterický neutišitelný pláč

Anonymní
20.9.24 08:36

Hysterický neutišitelný pláč

Dobré ráno. Moje 3 měsíční dcera měla teď už dvakrát hysterický pláč. První dva měsíce sice plakala, ale nikdy ne tak moc. Asi tři týdny zpět byla na hrací podložce a z ničeho nic jsem ji viděla v očích, že se něco děje a najednou začala šíleně křičet. Byla úplně rudá, zalykala se a nešlo ji uklidnit. Ani prsem a to bývá jistota v každé situaci. Trvalo to třeba půl hodiny. A včera to udělala znova. Dala jsem ji na kojici polštář, podivala se na mě a zase spustila. Nešlo ji uklidnit a řvala jak kdyby ji na nože brali. Navíc jsme nebyli doma, takže jsem ji hned naložila do auta a jela domů. V autě usnula a když se probrala doma byla vysmátá, nakojila se a už byla v klidu. Zuby nebo bříško jsem vyloučila. Je pravda, že při obou případech ten den méně spala, ale jiné dny, kdy moc nespala nikdy nic takového nedělala. Tak moc plakat jsem ji nikdy neslyšela..ani při očkování… Setkala jste se s tím některá? Předem děkuji za vaše zkušenosti a přeji hezký den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
20.9.24 08:42

Upřímně by mě vyděsil neutišitelný pláč a pokud by se to opakovalo, konzultovala bych to s pediatričkou. Nechci strašit, ale může to být neurologického původu, tak ať jí radši proklepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
20.9.24 08:52

Ahoj, mně se to stalo předevčírem. Z ničeho nic spustila, ale takovým způsobem, že jsem myslela, ze budu volat záchranku, protože to vypadalo, že se tak zalkne, až přestane dychat. Prso take nechtěla ( a to vždy taky zabere), prevlikla jsem ji.. Nic nepomáhalo. Prostě 30min neskutečně řvala, az usla v náručí.
Nechápu, co to bylo. Má 15tydnu.
Drzim palce, ať se to neopakuje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 08:59

@Eljasa Přesně tak! Já už koukala po hodinách a myslela, že budu volat záchranku, jak mě to vyděsilo! Určitě se zmíním doktorce, protože jinak je celé dny vysmátá, vývojem spíš napřed a tak mě to fakt hrozně šokovalo! Taky vám držím palečky, aby se to už neopakovalo :srdce: :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.24 09:01

@unuděná Určitě se ji zmíním :srdce: Radši půjdu někam zbytečně na nějaké vyšetření než pozdě :(

• Citovat
  • Upravit
6647
20.9.24 09:55

Mně takto šíleně začal plakat, když začal trošku bojkotovat prsa. Něco se mu nelíbilo, tak v tom nachystání na kojení začal ječet, jak kdybych ho porcovala. Ani se nezkusil přisát. Prostě jsem jen počkala a houpala.

Pak to předvedl ještě párkrát, když si cucl a asi to nejelo dle jeho představ, řev jak hrom. Takže nabízím, zabalím to a jen uhoupu. Jak se vzbudí, vysmáto, pak už zase i klasický jedlík. Je taky milovník prsou.

Ale nevysvětluje to řev na podložce, to neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí