Ikea matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2672
15.11.11 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.11.11 12:06

Proč ne Ikea? (Nerýpu, mě to zajímá…)

Tak v obchoďáku jsou všechny matrace k vyzkoušení, určitě tam bude pobíhat nějaký „chlápek od matrací“, co ti poradí a úplně přinejhorším se dá matrace do 90ti dnů vyměnit. (nevím, jak s těma splátkama, ale proč by ne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.11.11 12:23

Pipet, máme doma IKEA matrace a i když píšou záruku 30 let, tak po pár letech (asi po dvou) byla proleželá. Teď se mě na ni nechce hledat odkaz, nebyla to žádná za pár stovek, aby nad tím člověk mávl rukou a na reklamaci jsem zatím líná, musela bych někde půjčit větší auto, … (navíc už možná ani nemám doklad :oops: ). Tento obchoďák mám ráda, u nás doma je to jak z jejich katalogu :mrgreen: . Neříkám, že jsou ty matrace úplně špatný, ale kdybych měla problémy se zády, radši bych si koupi rozmyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.11.11 12:26

El, takže přímo osobní neg. zkušenost…
Já vážím 50kilo i s tou matrací, to asi až tak nemusím řešit. Mám nějakou obyč molitanovou a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.11.11 12:37

JÁ TAM PROSTE POJEDU A povalim se tam na vsecky matrace:D:D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.11.11 13:19
Pipet píše:
Já vážím 50kilo i s tou matrací, to asi až tak nemusím řešit. Mám nějakou obyč molitanovou a dobrý.

Pipet, teď to vypadá, že jsem si ji rozdrtila svojí slonní váhou sama :mrgreen: :mrgreen: Ne, vážně. Ta matrace měla tuším nosnost 120 kilo, já jsem na půlce, tak by to ta matrace mohla vydržet… :think: Ale spíme na ni pořád, není to zas taková tragédie, ale zklamaná jsem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.11.11 13:51
El-Brno píše:
Pipet píše:
Já vážím 50kilo i s tou matrací, to asi až tak nemusím řešit. Mám nějakou obyč molitanovou a dobrý.
Pipet, teď to vypadá, že jsem si ji rozdrtila svojí slonní váhou sama :mrgreen: :mrgreen: Ne, vážně. Ta matrace měla tuším nosnost 120 kilo, já jsem na půlce, tak by to ta matrace mohla vydržet… :think: Ale spíme na ni pořád, není to zas taková tragédie, ale zklamaná jsem :-?

Nééé :lol: , já myslela, že kdybych vážila více, více bych řešila i výběr matrace. Na mě jsou ty zdravotní a všelijaké prostě moc tvrdé :roll: se do nich nemám šanci „zabořit“, aby fungovaly, jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.11.11 13:53
Pipet píše:
El-Brno píše:
Pipet píše:
Pipet, teď to vypadá, že jsem si ji rozdrtila svojí slonní váhou sama :mrgreen: :mrgreen: Ne, vážně. Ta matrace měla tuším nosnost 120 kilo, já jsem na půlce, tak by to ta matrace mohla vydržet… :think: Ale spíme na ni pořád, není to zas taková tragédie, ale zklamaná jsem :-?
Nééé :lol: , já myslela, že kdybych vážila více, více bych řešila i výběr matrace. Na mě jsou ty zdravotní a všelijaké prostě moc tvrdé :roll: se do nich nemám šanci „zabořit“, aby fungovaly, jak mají.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.11.11 14:39

Tak my máme taky matraci z Ikea. Kupovali jsme pružinovou s vloženým roštem. Máme ji 4 roky a už ji musíme vyměnit. Manžela bolí celá záda a mě kyčle. JE PŘÍŠERNÁ!!! Péra jsou vyjetá a celá hrozně vrže, takže se v noci musí sakra opatrně obracet, abych malýho nevzbudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
15.11.11 15:04

my máme matrace z ikea 3 roky, teď už jí nemají, stála asi devět tisíc nebo kolik a horní vrstva je nějaká paměťová pěna či co, ani nevím.
celkem má asi 23 cm na výšku a nedáme na ní dopustit,
vždycky, když někde jsem, tak se hrozně těším domů.
spím jako na obláčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
15.11.11 18:41

Matraci pokud s pérama, tak to musí být tzv. taštičkové pružiny, jinak je to o ničem. My máme tu latexovou, je prostě báječná…
I tchýně, která jak slyší Ikea, tak jí naskakuje kopřivka, si tam tu matraci koupila a chválí kudy chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.11.11 11:15

a co tahle holky jeste jsem nasla http://www.ikea.com/…ts/40139806/ taky to ma asi tu pametovou ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
17.11.11 21:35
cvana píše:
a co tahle holky jeste jsem nasla http://www.ikea.com/…ts/40139806/ taky to ma asi tu pametovou ne?:D

To je polyuretan, tu bych nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
17.11.11 21:39

Matrace Ikea tak na pár let, někam na přechodné bydliště, pokud máš problémy se zádama, kup si nějakou velmi kvalitní, která ti vydrží mnoho let.Projdi si internet a specializované prodejny. Hlavně hledej reference uživatelů, drahá matrace se automaticky nerovná dobrá, dneska jich je na trhu tolik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
18.11.11 14:46
Erian píše:
cvana píše:
a co tahle holky jeste jsem nasla http://www.ikea.com/…ts/40139806/ taky to ma asi tu pametovou ne?:D
To je polyuretan, tu bych nebrala…

proč ne..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný