Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Chtěla bych se zeptat,zda máte zkušenost se sadou pro miminka- bryndák,lahvička,miska,příbory z Ikey.Celá sada je za docela dobrou cenu,akorát nevím,zda použité materiály nejsou škodlivé,sada nemá žádný atest.
Díky za radu ![]()
myslíš takovou tu zelenou? žabí? bryndák malá zlomila pod krkem, miska nedrží přicuclá na stole, ale používáme ji, hrnek (bez toho víčka) a lžičku používáme…podruhé už bych sadu ale nekoupila…
mi máme tuhle zelenou a jsem s ní moc spokojená, používáme vše kromě lžičky ![]()
Barbulka píše:
mi máme tuhle zelenou a jsem s ní moc spokojená, používáme vše kromě lžičky
Taky jí máme, ale bryndák nepoužíváme, pt synovi furt padal.
my z toho nakonec používáme ten hrneček a sem tam misku. Bryndák malý nechce žádný a lžička je malá.
MUFICE píše:Barbulka píše:Taky jí máme, ale bryndák nepoužíváme, pt synovi furt padal.
malýmu drží dobře, už máme druhou sadu páč první bryndák seškvařil prcek na sporáku
to bylo smradu ![]()
Barbulka píše:
tak tohle jsem dostala pro maleho od tchyne, za prve to silene smrdelo, za druhe nejsem pro plastove pouzivani, takze to slo smer plast…
Barbulka píše:
na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“
ještě jsou super misky a talířky a hrníčky Smaska..
Nataša píše:Barbulka píše:na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“
My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovat ![]()
omites píše:Nataša píše:My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovatBarbulka píše:na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“
jj mám taky ty malé barevné misky a ty jsou super
omites píše:Nataša píše:My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovatBarbulka píše:na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“
Omi, my máme jejich plastové lžičky (takové dlouhé) a pak ještě barevné kelímky a mističky. Tu sadu příborů mám taky, ale ani jsem to nevybalila, jelikož začal jíst kovovým příborem pro děti.
já z toho používám jen tu misku, ostatek mi přijde k prdu
ale dostala jsem to darem, tak mi to ani nevadí, že se mi to tu válí ![]()
MUFICE píše:omites píše:Omi, my máme jejich plastové lžičky (takové dlouhé) a pak ještě barevné kelímky a mističky. Tu sadu příborů mám taky, ale ani jsem to nevybalila, jelikož začal jíst kovovým příborem pro děti.Nataša píše:My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovatBarbulka píše:na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“
Já jsem se právě dneska vytasila s vidličkama z té sady a bylo to super. Měla jsem dvě. Vždycky jsem napíchla, malý si ji vzal a dal si jídlo do pusy. Odevzdal prázdnou vidličku a dostal plnou, vyměňovali jsme si je. Držel to za ten „kloub“ na konci a docela dobře si to nasměroval do pusinky. Ještě neumí zrotovat zápěstí, je mu 13m. Měl z toho velkou radost a já taky. ![]()
my máme ty barvný příbory, talířky a kelímky a super
Příbory se dětem pěkně drží. Ale žabí sadu jsme neměli ![]()