Ikea miska a lahvička, používáte?

24
20.2.12 19:52

ikea miska a lahvička,používáte?

Chtěla bych se zeptat,zda máte zkušenost se sadou pro miminka- bryndák,lahvička,miska,příbory z Ikey.Celá sada je za docela dobrou cenu,akorát nevím,zda použité materiály nejsou škodlivé,sada nemá žádný atest. :roll: Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
20.2.12 20:04

myslíš takovou tu zelenou? žabí? bryndák malá zlomila pod krkem, miska nedrží přicuclá na stole, ale používáme ji, hrnek (bez toho víčka) a lžičku používáme…podruhé už bych sadu ale nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.2.12 20:06

mi máme tuhle zelenou a jsem s ní moc spokojená, používáme vše kromě lžičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
20.2.12 20:07
Barbulka píše:
mi máme tuhle zelenou a jsem s ní moc spokojená, používáme vše kromě lžičky :palec:

Taky jí máme, ale bryndák nepoužíváme, pt synovi furt padal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.2.12 20:08

my z toho nakonec používáme ten hrneček a sem tam misku. Bryndák malý nechce žádný a lžička je malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.2.12 20:13
MUFICE píše:
Barbulka píše:
mi máme tuhle zelenou a jsem s ní moc spokojená, používáme vše kromě lžičky :palec:
Taky jí máme, ale bryndák nepoužíváme, pt synovi furt padal.

malýmu drží dobře, už máme druhou sadu páč první bryndák seškvařil prcek na sporáku :zed: :zed: :zed: to bylo smradu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
20.2.12 20:25
Barbulka píše:

tak tohle jsem dostala pro maleho od tchyne, za prve to silene smrdelo, za druhe nejsem pro plastove pouzivani, takze to slo smer plast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.2.12 20:42
Barbulka píše:

na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“
ještě jsou super misky a talířky a hrníčky Smaska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.2.12 20:44
Nataša píše:
Barbulka píše:
na staršího jsem využila všechno, mladší nesnese ten bryndák. lžičku má na hraní, resp. „samostatné krmení“

My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.2.12 20:51
omites píše:
Nataša píše:
Barbulka píše:
My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovat :jazyk:

jj mám taky ty malé barevné misky a ty jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
20.2.12 20:56
omites píše:
Nataša píše:
Barbulka píše:
My máme zase tu jejich sadu barevných příborů a docela dobrý. Ale jako o těch barevných miskách a talířcích začínám uvažovat :jazyk:

Omi, my máme jejich plastové lžičky (takové dlouhé) a pak ještě barevné kelímky a mističky. Tu sadu příborů mám taky, ale ani jsem to nevybalila, jelikož začal jíst kovovým příborem pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
20.2.12 21:04

já z toho používám jen tu misku, ostatek mi přijde k prdu :nevim: ale dostala jsem to darem, tak mi to ani nevadí, že se mi to tu válí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.2.12 21:13
MUFICE píše:
omites píše:
Nataša píše:
Barbulka píše:
Omi, my máme jejich plastové lžičky (takové dlouhé) a pak ještě barevné kelímky a mističky. Tu sadu příborů mám taky, ale ani jsem to nevybalila, jelikož začal jíst kovovým příborem pro děti.

Já jsem se právě dneska vytasila s vidličkama z té sady a bylo to super. Měla jsem dvě. Vždycky jsem napíchla, malý si ji vzal a dal si jídlo do pusy. Odevzdal prázdnou vidličku a dostal plnou, vyměňovali jsme si je. Držel to za ten „kloub“ na konci a docela dobře si to nasměroval do pusinky. Ještě neumí zrotovat zápěstí, je mu 13m. Měl z toho velkou radost a já taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.2.12 21:15

my máme ty barvný příbory, talířky a kelímky a super :palec: Příbory se dětem pěkně drží. Ale žabí sadu jsme neměli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.2.12 21:35

Máme, nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie