Imunor a alkohol

19
24.10.24 15:52

Imunor a alkohol

Ahojky,

máte někdo zkušenost s užíváním Imunoru a i přes příbalový leták si dali třeba dvojku vína? Nedoporučují to, to ostatně na antibiotika ale také ne :D Čeká mě prozatím měsíční kúra, což mi přijde poměrně dlouhá doba se striktně vyhýbat alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
24.10.24 16:11

Buď to neber nebo nepij… :nevim:
To doporučení, že se to nemá míchat tam není jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
24.10.24 16:26

Jestli nemáš problém s alkoholismem, měsíc nepít fakt nic není. Já nepila rok a půl v kuse a trauma jsem z toho neměla. Spíš to mělo pozitivní vliv - od té doby piju opravdu jen příležitostně.

Jestli ten měsíc nevydržíš vůbec, začala bych řešit i to, protože to taky není úplně standardní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
24.10.24 16:26

To nevydržíš? Pokud ne, zamysli se nad svým vztahem k alkoholu. Abys neměla problém.

Pokud dostáváš Imunor, není to jen tak s tvým zdravím. Raději bych, být na tvém místě, si alkohol nějaký ten měsíc odpustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.24 20:03

Holky díky,
máte pravdu. Ráda si prostě skleničku dobrého vína dám, ale je pravda, že když třeba na x týdnů vysadím alkohol, je mi mnohem lépe. Vrátím se k čajům a tím i lepšímu návyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
25.10.24 07:34

S Imunorem si občas skleničku dát můžeš, ale s mírou—dvojka vína by neměla být problém, pokud se cítíš dobře. Jen to nepřeháněj, protože alkohol může snížit účinnost léku a zatěžovat imunitu, kterou se právě snažíš posílit. Pokud si nejsi jistá, zkus se poradit s lékařem.

• Citovat
  • Upravit
25.10.24 09:09

Imunor bych kombinovat s alkoholem nedoporučovala.👍 Působí totiž na imunitu a alkohol by tomu mohl spíš škodit. Ale upřímně chápu tě, taky bych měla problém se všeho vzdát na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí