Proč mi byl předepsán Imunor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.7.25 10:03

Imunor, Proč?

Dobrý den,
Mám dotaz jelikož jsem často nemocná a často trpím na opary. Poslal mě lékař na imuno vyšetření. Poprvé mi odebrali krev a včera jsem byla pro výsledky. Výsledky mám naprosto v pořádku ale i tak mi lékařka dala Imunor? Nějak mi úplně vypadlo z hlavy proč? Za 4 týdny po dobrání mám zase přijít. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64867
17.7.25 10:06
@Holubicka22 píše: Více

tak zřejmě podpoření imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.7.25 10:20

@Holubicka22
Pokud nebyla laboratorně prokázána dysbalance či přímo deficit imunity, není splněno indikační omezení úhrady.

Imunor je hodně kontroverzní preparát, nejsou kontrolované studie o účinnosti a bezpečnosti, i přesto má úhradu z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Kromě ČR a SR se prakticky nikde jinde ve světě nepoužívá. Ve své podstatě je to lyofilizované vepřové jelito, je to dialyzát prasečí krve, upřímně tedy žádný zázrak. Pokud se vám nepříčí zabijačkové produkty, tak je můžete konzumovat denně a bude to mít asi větší efekt než Imunor samotný.

O něco vhodnější by byl Isoprinosine, ten má nově úhradu z prostředků veřejného zdravotního pojištění jen při prokázané poruše imunity, jinak si jej musí hradit pacient nově sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.