Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muži nemívaji příznaky, je to zánět měl by to určitě vědět a léčit se. Pokud budeš mlčet stává se z toho začarovaný kruh.
Je jedno kdo koho nakazil důležité je ten rozjetý kolotoč zastavit.
No tak hlavne s nim ted nespi, jinak se ti to nevyleci ![]()
Kdyz spolu nebudete mit sex, rak odpada duvod proc se videt, ne?
Napis mu to treba smskou, pokud se stydis…vedet by to mel, at to neroznasi dal…
@kalie no právě já ho vidět potřebuju abych mu dala ty antibiotika kdyžtak, ale nevím jak mu to mám říct…
Ahoj, byla jsem na gyndě a mám nějaký zánět, doktorka říkala, že se má přeléčit i můj sexuální partner, i kdyby neměl příznaky, ať si to když tak nepředáváme furt dokola. Tady máš léky.
Zdravím, mám takový trapný dotaz, ale nevím jak to vyřešit. V pátek jsem šla na prohlídku na gynekologii a dneska mi volala doktorka, že mám zánět a předepsala mi antibiotika, s tím že pokud mám partnera, tak by je měl brát také. Partnera nemám, ale s jedním klukem jsme něco jako kamarádi s výhodami a spali jsme i párkrát bez kondomu, takže je možné, že se nakazil nebo že nakazil on mě, každopádně se s ním teď mám zase vidět a nevím jak mu to říct, přijde mi to jako trapný a že si třeba bude o mně myslet něco.. jakoby asi ani nebude mít žádné příznaky, já kromě toho že se mi trochu změnil výtok, což jsem netušila, že něco může být, žádné příznaky taky nemám.