Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zizalka Díky, že jsi se ozvala, minule jsme právě jeli v neděli takto ráno a jeli jsme v té čtyřce sami. Jde mi v tom kupé číslo tři o sedadla 1,2 tam mi přijde, že je to kupé jen o dvou sedadlech jestli se nepletu
http://jizdenky.studentagency.cz/Purchase.1
nevím tedy jeslti to bude vidět
@abeille píše:
@Zizalka Díky, že jsi se ozvala, minule jsme právě jeli v neděli takto ráno a jeli jsme v té čtyřce sami. Jde mi v tom kupé číslo tři o sedadla 1,2 tam mi přijde, že je to kupé jen o dvou sedadlech jestli se nepletu
Žádné kupé po dvou jsem tam nikdy neviděla. A v tomhle prvním kupéčku jsem už několikrát cestovala a je normálně čtyřmístné. Naposledy letos v březnu s dětma. ![]()
Ale když si dáš to jízdné ve špičce za plnou cenu 220,–, tak tam tohle první kupé je vidět celé prázdné.
@Zizalka tak já to asi nechápu a tak snad na tomhle obrázku to bude vidět, sedadla čísla 1,2 mi přijdou jako kupé o dvou místech, ale asi se tedy pletu
@Zizalka já jsem si právě dala plné jízdné za 220 Kč a tam jsou sedadla č.1,2 jako dvě sedačky a ne jako čtyři, já jsem asi fakt mimo. Obrázek jsem přiložila
@abeille píše:
@Zizalka tak já to asi nechápu a tak snad na tomhle obrázku to bude vidět, sedadla čísla 1,2 mi přijdou jako kupé o dvou místech, ale asi se tedy pletu
Já tam jasně vidím čtyři místa.
Mezi sedadly 2 a 3 (u okna) je stoleček.
A koukni, že jsou ty sedačky otočené naproti sobě.
Jsou tam čtyři čtyřmístná kupéčka.
@Zizalka aha, tak já myslela, že je to samostatně a to kupé jsou až ty další, takže mi to fakt dneska nemyslí:-) Díky moc ![]()
Není za co… ![]()
Já jsem ho se třema dětma obsadila celé, tak to bylo super.
@Zizalka jsi zlatá, díky za pomoc, věřím, že až pojedu po třetí, už se nebudu ptát, ale já mám z toho vždycky nervy
Už jsem zarezervovala a zaplatila, tak už se můžeme těšit na cestu. To je podle mně nejlepší způsob, když obsadíte celé kupé:-) Ještě jednou díky a hezký den ![]()
@abeille píše:
@Zizalka jsi zlatá, díky za pomoc, věřím, že až pojedu po třetí, už se nebudu ptát, ale já mám z toho vždycky nervyUž jsem zarezervovala a zaplatila, tak už se můžeme těšit na cestu. To je podle mně nejlepší způsob, když obsadíte celé kupé:-) Ještě jednou díky a hezký den
Hezkou cestu! ![]()
A klidně se ptej… ![]()