Inhalátor - hlučnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9868
25.10.13 13:42

Inhalátor - hlučnost

Ahoj, koupili jsme detem inhalator - kompresorovy - od San up chuchu ( masinku ). Funguje dobre, nicmene nam ji nedodali s nalepkami, coz u detskeho inhalatoru je dost velka bota, ale tak ty by nam snad nejak sehnali a poslali, tp jsem jeste neresila.
Kazdopadne vadi mi hluk. Pocitala jsem, ze kompresovy inhalator hluk delat bude, ale jako je to fakt dost. Udajne ma 60dB ve vzdalenosti 1metr.
Premyslim, ze ho vratime ( je z Mall.cz, kde ta moznost do 14 dnu je ) a poridime jiny. San up dela jeste krokodyla, ktery ma 53dB… netusim, jestli je to slysitelny rozdil…

Nebo vybrat ultrazvukovy inhalator, ale ten nevim, jestli dobre funguje…?
Tenhle je funkci velmi dobre, s tim nemam problem, je opravdu sikovny.
Ale kraval dela… no velkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
25.10.13 13:50

Profesně jsem se s inhalátory potkávala, jediný nehlučný byl eFlow Pari Rapid, ten fakt nebyl slyšet, ale je drahý. Kompresorové řvaly všechny - ať už to byl PariBoy nebo PariMaster i jiné. Pozor na ultrazvukové, u některých léků je kontraindikace dát ho do UZ inhalátoru, že to ničí molekuly.

Příspěvek upraven 23.06.15 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.10.13 17:56

No tak kompresorovy bude hlucny kazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.10.13 22:16

Já jsem kupovala nedávno přes web proalergiky.cz Je tam dobře popsáno jaký je rozdíl mezi ultrazvukovým a kompresorovým inhalátorem a na co je který vhodný. Dokonce tam funguje i online poradna v eshopu.
Záleží, na co chceš používat. Jestli je dítě alergik a astmatik a budete inhalovat denně a i nějaké léky, tak je dobré se tam určitě poradit. Myslím, že největší problém je u léků na olejnaté bázi či co. Ty ultrzvukové nazvládnou, ale třeba mucosolvan a běžné léky jo.
Já jsem objednala ultrazvukový Laica, chtěla jsem co nejlevnější, jenom na občasné inhalování Vincentky, když na nás jde nachlazení a ten je teda tichoučký. Tak tichý, až mě to překvapilo a v první chvíli jsem si vůbec nebyla jistá, jestli jede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.10.13 22:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.10.13 22:29

Diky :mrgreen: :palec:

uvazuju ze ten san up chuchu vratim a koupime san up twister :mrgreen: