Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Bez změny životního stylu ti ty injekce stejně nepomůžou.
Však se tu do vás nikdo nenaváží, jen na váš problém lze odpovědět i jinak, než jste si sama určila. Založila diskuzi, a chodili ji tam lidi s názory… ![]()
No a pokud ho změníš, nebudeš ty injekce potřebovat. Ale ono je lepší kroutit očima, viď? Jj pravda bolí.
Ten jídelníček to chce fakt nastavit. Bylo by fajn si někde nechat poradit a nechat si spočítat kolik kalorií můžeš přijmout atd
Nebo alespoň si nastavit kalorické tabulky a všechno si psát.
A nejlevnější jsou ty injekce v dr max s tou její zákaznickou kartou. Vychází asi na 3.300,–
děkuji poptam se, tabulky mám tak prostě budu zapisovat a prostě po 3mes.budu jen na té stravě. Já mám několik dětí tak prostě nelze takovou částku vzít jim, rodině..
Neber to špatně, ale ty peníze už jsi jim vzala a bereš. Ono to stojí dost peněz vyjíst se o 40 kg. Vlastní zkušenost.
Zkusila jsi už konzultaci s chat GPT? Třeba já dneska měla úplně strašné dopoledne, kdy mě honila neskutečně mlsná. GPT mi vysvětlil, proč a co mám dělat a fakt to zabralo.
Ono třeba když se máš nacpat kuřecím masem, tak je najednou celkem těžké splnit kalorický příjem, abys byla v rovnováze, deficitu dosáhneš celkem snadno…
Injekce, ať Wegovy nebo třeba Mounjaro (diskuse vedle) ti může předepsat obvoďák, třeba… Ale nikdy nevíš, kolik toho budeš muset brát, abys opravdu hubla. Je možné, že to pak bude hodně a připrav se na to, že to bude dlouhodobé. V řádu let možná. Jinak přichází neskutečný vlčí hlad. Vysazuje se velmi, velmi… velmi pomalu
Příspěvek upraven 15.12.25 v 15:37
A to se pleteš. Víš, kolik stojí kobliha a kolik kcal ti dá? Nebo hranolky z mekáče… Dá se prasit strašně za relativně levno.
@Modesta takové věci ani nejím, nechápu proč každý vidí za obezitou koblihy, hranolky, Bucky atd.
No nic, už to tu číst nebudu svoje vím a to mi stačí..urazejte si někoho doma třeba…
Zrovna dneska na mě vyskočilo na FB, nějaký balonek se dá do žaludku, tím pádem se ti tam nevejde už tolik jídla. Už si nepamatuju jak se to jmenuje, ale asi to půjde lehce dohledat. Je to plně hrazené pojištovnou.
Co všechno jsi vyzkoušela? Ono jde o to hlavně vydržet, a hubnutí je převážně o jídle.
Možná by to chtělo trošku sebereflexe. Takovou nadváhu nemáš ze vzduchu, to víš jistě sama. Pamatuju si tvoje diskuze, a je to pořád to stejné, takže jsi v začarovaném kruhu. Nikdo tě přece neuráží, ale ty si nechceš nechat poradit a jsi upnutá na injekce.
To je pak těžký ![]()
Ale to sis vztáhla na sebe něco, co jsem ti vůbec nepsala. Já reagovala na jinou ženu, která psala, že aby se člověk vyjedl na nadváhu 40 kg, tak té rodině bere prostředky. Tak jsem jí dala příklad toho, jak se dá za pár kaček prasit.
O tobě nepadlo nic. Sama hubnu a vím, jak je to těžké. Takže klid. Ty určitě sama víš, co je příčinou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat