Injekce Wegovy na hubnutí - zkušenosti

Anonymní
15.12.25 13:27

Injekce Wegovi

Ahoj mám recept od Dr.,injekce na hubnutí. Kdo máte /měli jste, máte aktuálně zkušenosti? Kolik jste zhubly, co jíte a máte pohyb? Prý to chce tak rok což fin. nedam,min.cena je 4tis+strava po 3mes.od 6tis. to je šílené 😟ale chci to zkusit na ty 3mesice max, potřebuju zhubnout 40kg. Dekuji všem 🍀

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
15.12.25 13:33

Tyjo, asi už jsem stará, ale injekce na hubnutí? Vždyť stačí se hýbat, rozumně jíst tak abys byla v kalorickém deficitu a vydržet nejlépe u nějakého sportu, co tě baví. :))

• načítám...
20906
15.12.25 13:56
@Han.inovakova píše: Více

Děkujeme za názor, který tady nikoho nezajímá.

• načítám...
20906
15.12.25 13:58
@Anonymní píše: Více

Tak 40kg je dost. To je tak na 2 roky ideálně.

Do 1mg to stojí do 3700 za měsíc. Pokud se dostaneš na vyšší dávku, tak už je to k 7. To už je dost. Jak to u tebe bude vypadat těžko říct. Tělo je svině a zvyká si. Zvyšování dávky budeš probírat se svým lékařem dle aktuálních potřeb.

Jinak záleží jak k tomu pristoupis. Buď budeš jíst dal sra*čky jako doteď, jen jich budeš jíst méně a po vysazení zase naberes. Nebo provedena změnu stravování a budeš pak na tom, aby jsi to udržela dlouhodobě.

Výhoda je, že nemáš chutě a když se naučíš jíst pomalu, tak i ses dříve nasycená a nesnis toho tolik.

A pohyb ze začátku stačí chůze.

• načítám...
20906
15.12.25 14:02

Každopádně není to 4tis+strava. Ty kila jsi nenabrala ze vzduchu. Spíš dopadneš tak, že to jsou 4tis minus co usetris za jidlo.

• načítám...
Anonymní
15.12.25 14:04

@Cenarius Děkuji,ano říkala mi že se mám vždy po měsíci ozvat.Ja řeším i cholesterol, musí mi přidat léky. Zhubnout mi prostě nejde, pevné doufám že mi to trošku pomůže naskočit. Stravu držíš jakou? A výsledky?

• Upravit
Anonymní
15.12.25 14:09

@Cenarius jsem jiný případ Nepravidelná strava, málo tekutin.

• Upravit
Anonymní
15.12.25 14:12

Já mám zkušenosti dobrý, ale za 3 měsíce od toho moc nečekej.
Mám Wegovy 7. měsíc a zhubla jsem 17 kilo.
Ale hubnu opravdu poctivě. Pravidelně cvičím a mám jídelníček od nutriční.
Jak to plánuješ ty?

• Upravit
Anonymní
15.12.25 14:19

No ještě nevím, pohyb mám každý den (rotoped) ale stravu musím vymyslet a naplánovat, vyzvednutí receptu je do 28.12.tak vše pro myslím, naplanuju a začnu 🍀 Věřím, že to půjde dolů, u obézních to jde prý lépe.

• Upravit
5164
15.12.25 14:22

Mé spíš přijde šílené mít 40 kg navrch 8o

• načítám...
15.12.25 14:28
@ibis píše: Více

To tu radši neříkej, já zkusila doporučit pohyb a normální stravu a byla jsem pokárána. :mrgreen:

• načítám...
5164
15.12.25 14:33
@Han.inovakova píše: Více

Tak zrovna z něho bych si nic nedělala :lol: A když je někdo ochotný do sebe cpát injekce a čekat zázraky, tak bych se spíš zaměřila na to, kde se stal problém, jako 40 kg je fakt masakr :roll: A já řeším hned 2 kg :mrgreen:

• načítám...
15.12.25 14:37
@ibis píše: Více

Tak, stát se může cokoliv, neodsuzuju, vůbec. Ale přijde mi, že to jde zhubnout bez kupování injekcí, no. Investovala bych to spíš kvalitnější stravy a tenisek na běhání. Nebo permanentky na bazén, třeba…

• načítám...
Anonymní
15.12.25 14:42

Prosím neptám se na jiné rady. respektujte to prosím..a pokud nemáte zkušenost nepište, nerypejtw… Já zkusila kde co a prostě nic, ano vím kalor. funguje ale pro mě je to prostě málo…raději zkusím toto než se trápit…

• Upravit
36007
15.12.25 14:49

Ale oni mají pravdu, ty musíš změnit svůj životní styl a stravování a to už plus mínus napořád. Injekce jsou jen dočasná berlička.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře