Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčátka, byli jsme s manželem poprvé na inseminace. Snažíme se 2,5 roku. Bohužel zatím bez úspěchu. Jsme oba zdraví, dělali nám spoustu vyšetření a na nic se nepřišlo. Proto pan doktor v CARu doporučil inseminaci. Chtěla jsem se zeptat, jakou máte zkušenost vy? Ať dobrou nebo špatnou…
Děkuji moc a všem přeji hodně štěstí! ♥️
Příspěvek upraven 23.12.22 v 06:55
Ahoj, nám bohužel Inseminace nevyšla (až IVF). Ale mám kamarádku - oba bez problémů, jen se jim prostě nedařilo a tam hned 1. Inseminace vyšla.
Držím palce ![]()
Ahoj 😊 nám s manželem vyšla hned první inseminace. Tak držím palce ať je to tak i u vás 🙏
Vysla druha IUI, pote ale spatny screening a umele preruseni, takze pak uz rovnou IVF s genetikou, kde vysel hned prvni transfer ![]()
Pokud u vás nezjistili žádný problém, tak je určitě dobré IUI párkrát zkusit.
U nás byl problém ve spermiích, doktor nám IUI vyloženě nedoporučil, že to nemá šanci vyjít, přesto jsem to chtěla zkusit, než se vrhneme do hormonů. No, nevyšlo ![]()
Holky, děkuju moc za zkušenosti. A ještě poslední dotaz, dnes jsem 4. den po injekci ovitrelle a 3. den po inseminaci a ráno jsem růžově trošku zašpinila, od včerejška mě hodně bolí (jakoby táhne) podbřišek. Myslíte, že je možný, že třeba ovulace je až teď? ![]()
Ahoj děvčata, jdu si pro radu připadne zkusenosti:)
8.3. Probehla prvni inseminace, zitra si mam delat TT, dneska jsem
Si delala test jen tak ze,, zvedavosti,, ale vysel negativni..
Menstruaci bych mela dostat dnes/ ale vetsinou mam tak den / dva zpozdeni..
Od inseminace jsem mela tak3× takovy bily kremovy vytok..
Zadne prasky neberu, jen progesteron besins, od druheho dne po inseminaci.:
Mate nekdo stejnou zkusenost, ze test po15 dnech negativni? A pak nakonec to vyslo?
Jsem takova smutna z toho.. dekuju
za vase poznatky. pekny den
@Audinka001 Ahoj, nám nakonec 1. inseminace nevyšla, tak jsme zkusili ještě jeden pokus a ten vyšel.
Já jsem dělala první test tuším 11 dní po inseminaci a už jsem měla na testu ducha, takže nevím, jestli 15 dní už není dost, no.. každopádně nezoufej, protože nám to také vyšlo až napodruhé. ![]()
Ahojky holky ![]()
Chci se zeptat…
V prosinci jsme přišli o miminko v 8tt
Začali jsme docházet k Apolináři.
Tam nám řekli, že máme všechny výsledky v pořádku…
Mám za sebou první inseminaci a příští týden bych si měla udělat test..
Vydrželi jste to opravdu těch 14 dní nebo jste některá podlehla dříve a měla štěstí že se tam ta druhá čárka objevila ![]()
@Kačena85 jestli mas v sobe Ovitrelle tak tam druhou carku mit budes, drzi se i 15 dni
proto nema smysl testovat brzo.
Asi se zeptám hloupě jelikož tohle podstupuji poprvé,.
Myslíš tu injekci co se píchala den před inseminaci?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.