Mám insolvenci, napsala jsem auto na kamaráda, on mi ho chce vzít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nikouš.25
4.10.25 12:19

Insolvence a problem s autem

Dobry den chci se zeptat koupila jsem auto ale jelikož jsem v insolvenci tak jsem to nechala přepsat na kamárada s duvěrou toho že až mi skonči tak to přepisu na sebe a teď jsme se pohádali a on mi chce vzít auto ze je vlastník má na to právo? kupní smlouva je na něj provozovatel auta je on. zdržte se komentáře že jsem hloupá Po bytvě je každý generál uvítám normální komentáře. Přišla mi obsílka od advokáta o navraceni auta co mam dělat? a ještě když jsem mu napsala aby si pro auto přijel tak nechce a prodlužuje to schválně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
4.10.25 12:22

Ano, má nato právo. On je majitel auta, může si s ním dělat, co chce.
Jedna diskuze o pojištění, druhá o autě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikouš.25
4.10.25 12:24

@FraDeu nemuzu se zeptat na rady? to je zakazane? to jsem nevedela :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35430
4.10.25 12:25

Ty jsi se v insolvenci dostala ještě do exekuce? No tak to hodně štěstí.
Máte nějakou smlouvu spolu o tom autě? Předpokládám, že ne. Takže smůla. Auto je jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
4.10.25 12:27

Hloupá podvodnice, co čachruje, kde může… a diví se, když na to dojede :mrgreen: :mrgreen:

Ano, má na to právo, vlastníkem auta je on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35430
4.10.25 12:31

A úvodní příspěvek bude smazán jako ten v předchozí diskuzi za 3 2 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
4.10.25 12:37

No tak to bylo hodně neprozřetelné, kamarád si snadno přišel k autu. Přece nemůžeš lidem takhle věřit.
No s tím už se nic neudělá, ale auto je plně jeho, může si s ním dělat, co chce. Nějakou smlouvu vy dva mezi sebou asi nemáte, že? Bohužel, je to draze vykoupená zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8757
4.10.25 12:38

Proč to nepíšeš rovnou do té jedné diskuse? To je třeba dělat telenovelu na pokračování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
4.10.25 12:40

Jako muzes se pustit do sloziteho soudniho sporu o urceni vlastnictvi, kde budes prokazovat skutecnou vuli pri uzavreni smlouvy a kdo platil kupni cenu, ale vyse nakladu rizeni asi prevysi cenu toho auta. Radsi plat tu insolvenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.10.25 12:41

Jak už se ze psalo, auto je právně jeho, ty s tím nic neuděláš, vlastníkem je on.
Bez smlouvy příště ani ránu, nikdy nevíš co se stane.
Tohle je plně tvoje chyba, snad se z ní poučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
4.10.25 13:03

Bohužel no, kdyz je vsechno na nej, tak je to jeho auto. Za podvádění se holt plati :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868
4.10.25 13:06
@tini píše: Více

jako že by se u soudu obhajovala tím, že chtěla obejít insolvenci a proto tam napsala kamaráda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.10.25 13:11
@Nikouš.25 píše: Více

Tak pokud máte ve smlouvě nějakou částku, kterou za auto zaplatil údajně a přitom jí ve skutečnosti nezaplatil, tak naopak můžeš ty peníze vymáhat po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
4.10.25 13:31
@Nikouš.25 píše: Více

Tak to je síla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17149
4.10.25 14:22
@FraDeu píše: Více

Přesně… že by trololo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!