Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
chtěla bych získat nějakou inspiraci na koupelnu, budeme si zařizovat dům a vůbec mě nenapadá jako koupelnu si pořídit
můžu poprosit o rady, tipy, popř. fotky? Děkuji moc. Ještě bych se chtěla zeptat odkud si obklady pořídit?:) ![]()
Krasna koupelna je sedo-bila, velice prakticka, elegantni a doplnky do ruznych barev muzes obmenovat, nikdy se neokouka ![]()
Ahoj my máme kombinaci hnede (podlaha) a kremove bile (obklady). Dlažba je hrubší, protože máme sprchovy kout bez vanicky tak abychom neklouzali
Je to takove ton v tonu, zastena je z cireho skla, vedle vana, klasika nejaky nabytek a topeni na poveseni ručníku. Kdyztak poslu zitra foto ted uz se mi nechce
Jinak koupelnu jsem resila hrozne dlouho a jsem rada, ze to je zamnou ![]()
Také se nás to bude týkat, tak si počkám na onu inspiraci a rady ![]()
Právě tuto otázku řeším a už si nevím rady ![]()
Koukala jsem na inspiraci šedo-bílé a vypadá hezky:)
Budu ráda za fotku, díky ![]()
Fotky jsou z predani bytu, kdy jeste nebylo vse dovrtane.
Podlaha je tmavsi (ale ne tak, jak to na te jedne fotce vypada) nez zdi, vse jedna kolekce. Obklad 120×60, 1890 kc/m2. Listy nevim kolik staly.
Mam bezove obklady a hnedou podlahu, líbí se mi, ale až na tu sparovacku je nekvalitní i sediva neni špatná
@Jogrr píše:
Fotky jsou z predani bytu, kdy jeste nebylo vse dovrtane.
Podlaha je tmavsi (ale ne tak, jak to na te jedne fotce vypada) nez zdi, vse jedna kolekce. Obklad 120×60, 1890 kc/m2. Listy nevim kolik staly.
líbí! ![]()