Interaktivní hračka pro 2leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kapi
26.11.11 21:20

Interaktivní hračka pro 2leté dítě

Ahojte, chtěla bych vás poprosit, jaké interaktivní hračky u vás letí, nebo jsou hodně oblíbené u vašich dvouleťáků?? Potřebuji tip na Vánoce, děkuji moc :think: :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
26.11.11 21:37

Já koupila synovci toho hracího medvěda od Chicca.Tak uvidíme jestli si s tím bude hrát.

• Citovat
  • Upravit
12658
26.11.11 22:21

u nas teraz ma uspech telefon od FP http://www.babydracek.com/…haci-telefon a momentalne planujem na vianoce kupit tuto kasicku http://www.wilkinsonplus.com/…nvt/0305737/ maju to v draciku prisla mi hodne zaujimava, inak myslim ze teraz ustupuju z pozornosti spievajuce a blikajuce hracky a viac ma uspech duplo, hlavne zvieratka ale bavi ju skladat aj vezicky z dupla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
1.12.14 20:04

Milé maminky, poraďte
syn 20m, šikovný, snaží se opakovat každé slovo, miluje FP pejska, povídá si s ním, učí se anglická slůvka, doplňuje slova do básniček apod. ráda bych mu koupila podobnou hračku jako je FP pejsek…koukala jsem na ten vláček od FP- máte někdo zkušenost? popř. prosím poraďte něco, co se osvědčilo u Vás…moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.12.14 20:24

@valina1
Od Fisher Price určitě mluvící hrnec nebo mluvící nářadíčko. Vláček je novinka, ale měli jsme podobný, jen se tu ještě neprodával, tak byl v angličtině, ale i tak si s ním dcera vyhrála. No a samozřejmě mluvící stoleček, ten měl úspěch hodně dlouho. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
1.12.14 20:55

Mluvící stoleček má kamarádka, tak ten nechci, na něm si hraje tam :) mluvící hrnec j :palec: e pro mrňata ne? a nářadíčko? neznáám---mrknu díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí