Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den přeji.
Mám na Vás dotaz, třeba mi někdo pořadí a má zkušenosti…
Zarizujeme domek a máme pár předloh, jak by se nám líbil zařízený…Ale rádi bychom si připlatili a přenechali interiér odborníkům. Proto mě zajímá, zda pracují pouze podle vlastního návrhu nebo třeba i podle námi zvolené fotografii..
Předem díky za odpovědi 🍀
Ne, zaplatíš si je a oni nacpou něco co ty nechceš…
Jasně že pracují v první řadě na základě tvých požadavků.
@Papinacek Moje ségra zařizovala dům ve spolupráci s bytovou designerkou. Měli sezení, kde si vyjasnili v jakém stylu chtějí dům zařídit, ona pak něco navrhla, ségra s manželem to pak ještě ladili. Třeba na dětské pokoje si pozvala synovce a neteř a nechala je si je vybrat zařizovací prvky a dekorace a pak to dotvořila do jednotného stylu. Samozřejmě, jako ve všech oborech, můžete narazit na skvělé lidi, nebo taky na někoho, kdo se bude snažit vnutit svoji představu za každou cenu.
Třeba švagr to má vybavené do posledního detailu, ale tak nějak ten dům nemá duši, něco jako ty pitevny, co jsou vidět v časopisech. Při návštěvě se tam necítím dobře, ale naštěstí bydlet tam nemusím.
U nás byl po tornádu jeden architekt, interiérový designér. My jsme teda neplatili nic. Pro nás v téhle situaci byly ty konzultace a rady zdarma. Ale pán je velký sympaťák. Vyslechl, jakou máme představu, poradil. Všechny dětské pokoje máme vyloženě podle jeho myšlenky. K tomu mi dal tři varianty. Žije někde u Pardubic. Je rodák JM. Nejspíš ochotný kdekoli pracovat. Můžu poslat kontakt do SZ.