Vyšisované lino od koberce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
5.12.21 12:29

Vysisovane lino od koberce

Holky, teď jsem po necelém půlroce odhrnula v obýváku koberec pod stolkem a gaučem a zjistila jsem, že nám úplně vysisovaloo lino, jsem z toho hotová, nechápu, jak je to možné za takovou chvíli, neexistuje nějaká obnova pro lino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30302
5.12.21 12:49

Zkus to nezakryté pořádně vyčistit. Jestli není jen okolí špinavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.12.21 12:52

@Aspera To jsem právě zkoušela, ale ne, zda se ze je to opravdu vysisovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
5.12.21 12:59
@Domina19 píše:
@Aspera To jsem právě zkoušela, ale ne, zda se ze je to opravdu vysisovane.

Tak v tom případně neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.12.21 13:14

Nevím, jestli to půjde. Nejspíš ne. Mám nějaké nové lino (jakési přírodní) v družině a mám zákaz od pokladače na to dát koberec. Že by to koberec nevratně zničil. Jinak prý porušíme i záruku. Kterou nám dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
5.12.21 13:36
@Domina19 píše:
Holky, teď jsem po necelém půlroce odhrnula v obýváku koberec pod stolkem a gaučem a zjistila jsem, že nám úplně vysisovaloo lino, jsem z toho hotová, nechápu, jak je to možné za takovou chvíli, neexistuje nějaká obnova pro lino?

Vrátit tam ten koberec? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.12.21 14:35

@Kelsey To nechapu, jak to ten koberec zničí? Ja myslela, ze to vysisovani dela slunce a jinou barvu ma vec tam, kde je zakryta 8o Jako malba za skříní nebo složene casti v rozkladacim stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.12.21 15:05
@Ba-stet píše:
@Kelsey To nechapu, jak to ten koberec zničí? Ja myslela, ze to vysisovani dela slunce a jinou barvu ma vec tam, kde je zakryta 8o Jako malba za skříní nebo složene casti v rozkladacim stole.

Prý to lino koberec poškrábe, udělá fleky, jak to nedýchá a prostě to zničí. Takže to do té družiny dát nesmím. Vydupala jsem si alespoň velké formáty pěnové puzzle. Že přece něco na zemi být pro děti musí. To taky ten chlap hučel. Ale prý to je menší peklo pro to lino, než je ten koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.12.21 15:51

Nekvalitní lino, kdy vlivem UV na světle ztmavlo a pod zakrytými částmi zůstalo světlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný