Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, teď jsem po necelém půlroce odhrnula v obýváku koberec pod stolkem a gaučem a zjistila jsem, že nám úplně vysisovaloo lino, jsem z toho hotová, nechápu, jak je to možné za takovou chvíli, neexistuje nějaká obnova pro lino?
Zkus to nezakryté pořádně vyčistit. Jestli není jen okolí špinavé.
@Aspera To jsem právě zkoušela, ale ne, zda se ze je to opravdu vysisovane.
@Domina19 píše:
@Aspera To jsem právě zkoušela, ale ne, zda se ze je to opravdu vysisovane.
Tak v tom případně neporadím.
Nevím, jestli to půjde. Nejspíš ne. Mám nějaké nové lino (jakési přírodní) v družině a mám zákaz od pokladače na to dát koberec. Že by to koberec nevratně zničil. Jinak prý porušíme i záruku. Kterou nám dal.
@Domina19 píše:
Holky, teď jsem po necelém půlroce odhrnula v obýváku koberec pod stolkem a gaučem a zjistila jsem, že nám úplně vysisovaloo lino, jsem z toho hotová, nechápu, jak je to možné za takovou chvíli, neexistuje nějaká obnova pro lino?
Vrátit tam ten koberec? ![]()
@Kelsey To nechapu, jak to ten koberec zničí? Ja myslela, ze to vysisovani dela slunce a jinou barvu ma vec tam, kde je zakryta
Jako malba za skříní nebo složene casti v rozkladacim stole.
@Ba-stet píše:
@Kelsey To nechapu, jak to ten koberec zničí? Ja myslela, ze to vysisovani dela slunce a jinou barvu ma vec tam, kde je zakrytaJako malba za skříní nebo složene casti v rozkladacim stole.
Prý to lino koberec poškrábe, udělá fleky, jak to nedýchá a prostě to zničí. Takže to do té družiny dát nesmím. Vydupala jsem si alespoň velké formáty pěnové puzzle. Že přece něco na zemi být pro děti musí. To taky ten chlap hučel. Ale prý to je menší peklo pro to lino, než je ten koberec.
Nekvalitní lino, kdy vlivem UV na světle ztmavlo a pod zakrytými částmi zůstalo světlé