Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bydlím sama iks let a mam v bytě hodně infantilních věcí. Neřeším co by kdyby se nastěhoval. Nebydlí, nazdar. Partner mi na to nikdy nic neřekl. Myslím, že by mi si to nevšiml i kdyby tu bydlel ![]()
No z mé zkušenosti, chlapa zajímá obývák, u zbytku jsme se buď shodli, nebo je mu to spíš jedno… Hlavně velká televize a gauč se stolkem, to jsem třeba před chlapem neměla 😆
Ono stejně budete muset časem renovovat, tak bych to řešila až pak…třeba s příchodem dítěte
Já chlapa nemám. Byt jsem si zařídila podle svého uvážení. Květinové vzory jsou běžné. Spíše jde o to, jestli tvůj byt nevypadá jako od barbínky. To by se cítil chlap fakt asi blbě. Všude samá růžová. ![]()
@Izumi Miyako píše:
Já chlapa nemám. Byt jsem si zařídila podle svého uvážení. Květinové vzory jsou běžné. Spíše jde o to, jestli tvůj byt nevypadá jako od barbínky. To by se cítil chlap fakt asi blbě. Všude samá růžová.
Pro barbiny úplně ne, ale nějaké věci jsou jak z holčičího pokojíčku, hlavně doplňky, co teď chci kupovat. Nemůžu si pomoct, líbí se mi to ![]()
@Anonymní píše:
Pro barbiny úplně ne, ale nějaké věci jsou jak z holčičího pokojíčku, hlavně doplňky, co teď chci kupovat. Nemůžu si pomoct, líbí se mi to
A teďka jde o to, jestli se ten chlap chce stěhovat k dospělé ženě nebo zaseknuté 12 tce.
@Cenarius píše:
A teďka jde o to, jestli se ten chlap chce stěhovat k dospělé ženě nebo zaseknuté 12 tce.
Tak ten celkový dojem není dětský, ale hodně ženský s pár přehnanými prvky, třeba pudrově růžové úchytky v kuchyňské lince. Nevím, proč hned mluvíš o zaseknuté dvanáctce, té by nedali hypotéku na předražený byt.
@Cenarius píše:
O tom ale nevypovídá to, jak mám zařízený byt, ne? Mě tu visí jednorožčí růžovej dřevěnej kalendář, pár Mickey obrázků, Mickey lampa, mám i nějaký oblečení s Disney motivem. A ještě pár věcí by se našlo. Přesto si myslím, že zaseknutá ve 12 nejsem. Mám radši menší kýč než unifikovanej šedobílej byt.
Počkej a kdy se hodlá přítel nastěhovat? Ted´ někdy za měsíc nebo v řádu několika let? Jestli to už máte za pár, takk se s ním domluv, jestli by to zvládnul, případně udělejte kompromis. Nebo si můžeš některou místnost udělat jen a jen podle tvýho vkusu a zbytek takový nějaký neutral. Případně, jestli je to velký byt, může být jedna místnost naopka zas jen a jen podle něho.
Já si doma můžu dělat co chci, protože manžel prostě tohle nevnímá. Švagrová má ale ráda fialovou a vše kupuje fialové, od oblečení, po dekorace, textilie až po nádobí (fialové hrnečky, talířky, mističky,…). Její manžel trpí, ale moc toho nezmůže…
@Taktinevím píše:
Počkej a kdy se hodlá přítel nastěhovat? Ted´ někdy za měsíc nebo v řádu několika let? Jestli to už máte za pár, takk se s ním domluv, jestli by to zvládnul, případně udělejte kompromis. Nebo si můžeš některou místnost udělat jen a jen podle tvýho vkusu a zbytek takový nějaký neutral. Případně, jestli je to velký byt, může být jedna místnost naopka zas jen a jen podle něho.
V řádu několika měsíců, to s těmi místnostmi je dobrý nápad, děkuji.
@Anonymní píše:
Já si doma můžu dělat co chci, protože manžel prostě tohle nevnímá. Švagrová má ale ráda fialovou a vše kupuje fialové, od oblečení, po dekorace, textilie až po nádobí (fialové hrnečky, talířky, mističky,…). Její manžel trpí, ale moc toho nezmůže…
Toho se právě bojím, že bude trpět. Přesně ty věci, které píšeš, jsou v mých oblíbených barvách. Já bych to nesnesla, kdyby bylo vše v barvě, která se mi nelíbí.
@Anonymní píše:
Tak ten celkový dojem není dětský, ale hodně ženský s pár přehnanými prvky, třeba pudrově růžové úchytky v kuchyňské lince. Nevím, proč hned mluvíš o zaseknuté dvanáctce, té by nedali hypotéku na předražený byt.
To záleží, jestli je ta linka bílá ![]()
Já mám doma malé dítě, takže všude hračky a plyšáky ![]()
Je tu nějaká žena, která si sama zařizovala svoji domácnost a až potom se přistěhoval její partner? Nebo to tak má teď? Jde o to, že si teď vybavuju byt, a mám dost ženský až holčičkovský styl - mám všude vzory květin, mám ráda pudrově růžovou, takový ten francouzský styl.. a bojím se, že až se sem nastěhuje přítel (teď jsme spolu krátce), tak to budu muset přizpůsobovat i jemu, protože by se tu nemusel cítit dobře.. Vím, řeším kravinu, ale teď mám vybrané věci do bytu asi za 10000 a přemýšlím, jestli to nenechat až bude bydlet u mě. Měla to tak některá z vás? Nebo s mužem bydlíte a jemu je úplně jedno, že to doma je jen podle vás? Děkuji.