Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtěla bych se zeptat, koupili jste si někdy povlečení ze sinsay? Hrozne se mi libi desing ale nevím jak to bude kvalitně. Dekuji ![]()
Povlečení zatím nevím
ale trička pro děti teda nic moc za pár praní k ničemu připadá mi něco jak Pepco na lítačku dobrý
ale to je na každém, každému sedí něco jiného.
@Adelka5 pohlcení vypadá lépe na fotce než ve skutečnosti. Koupila jsem jedno a šílené. Takže určitě ne.
Taky se mi vcelku libilo a rikala jsem si, ze za tu cenu…zkusila jsem to a po pravde, ani jsem ho nerozbalila. Je to jak smirglpapir. Nechapu, jak to muze byt 100%bavlna. Fakt hruza.
Naproti tomu (sice drazsi, ale ne zas o tolik) jsem objednala z tchiba muselinove a to chces! Mekoucke, proste krasa!
@JednaPrazacka tyjo to, že tchibo ma povlečení jsem nevědela. Koukala jsem tam a je tam veliký výběr tak jsem si už i objednala.
Doufám, že bude stát za to ![]()
@iamlenka dobře dekuji, nechtela bych jen tak vyhodit peníze ikdyz to neni nejaka velka cena, ale i tak. Kazda koruna se hodi ![]()
@Adelka5 píše:
@JednaPrazacka tyjo to, že tchibo ma povlečení jsem nevědela. Koukala jsem tam a je tam veliký výběr tak jsem si už i objednala.Doufám, že bude stát za to
Tak pak napis, ja kupovala poprve, a uz mesic odmitam spat v cemkoliv jinym, ach uz se tesim do postele ![]()
Ahoj, chci se zeptat, jestli se to s povlečením nezměnilo? Jedno se mi tam líbí, ale čtu, že je jak šmirgl papír, no tak nevím, jestli vůbec objednávat.
Sinsay kvalita nic moc, volila bych kvalitnější za víc peněz co alespoň vydrží a je příjemný na dotek. Taky dávám přednost Tchibo, osvědčilo se mi.
Tak já mám tedy dvě pro dceru a miluju je.. když to přišlo tak jsem si to furt musela zkoušet na rukou jestli je to příjemný a nebylo to podle mých představ ale jakmile pod tím člověk spí tak je to strašně příjemný vůbec se na tělo nelepí, nepotí se pod tím takový vzdušný takže já budu objednávat hlavně tam