Jak se nadobro zbavit vodních kapek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.12.21 13:50

Vodní kapky

Zdravím, nemáte nějaký trik, jak neleštit milionkrát kapky na skleněné vanové zástěně? Neexistuje nějaký přípravek? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76031
1.12.21 13:54

@Dominikovex Okena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.12.21 14:04

@Dominikovex jedine ucinne je tu zastenu proste po sprchovani stahnout sterkou na okna. Nic ucinejsiho neni.
Mam vyzkousene i ty nejdrazsi nano vyrobky a nic… Ano, je to lepsi, ale zazrak to neni. Na sklenenou zastenu proste nic nepomaha… Naopak treba na baterii mne prijde nano super-tam to staci utrit rucnikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
1.12.21 14:13

Stáhnout stěrkou. Nic jiného mě nefunguje, teda ženě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8629
1.12.21 14:15

Poridit si zastenu, na které ty kapky jsou nakreslené nebo vygravirovane… bezpracne řešení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
1.12.21 14:28

Pořídit si matnou nebo vzorovanou zástěnu :mrgreen:
Jinak ta stěrka funguje asi fakt nejlíp :lol:
a jako bonus se ještě zasměješ, když vidíš nahého partnera, jak to stahuje, ale my máme sprchový kout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
1.12.21 15:51
@Markéta188 píše:
Pořídit si matnou nebo vzorovanou zástěnu :mrgreen:
Jinak ta stěrka funguje asi fakt nejlíp :lol:
a jako bonus se ještě zasměješ, když vidíš nahého partnera, jak to stahuje, ale my máme sprchový kout :lol:

Leda hovnajs. Mě kapky nevadí, to ženě. Ta si to chodí stahovat a jinde to bude stejný. Pokud to nebude úplný podpantoflak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
1.12.21 16:46
@Cenarius píše:
Leda hovnajs. Mě kapky nevadí, to ženě. Ta si to chodí stahovat a jinde to bude stejný. Pokud to nebude úplný podpantoflak.

No můj přítel rozhodně podpantoflák není, jen žijeme v domácnosti spolu a umí si za sebou uklízet. Nevidím jediný důvod proč bych za něm měla chodit stahovat kapky?
Pomáhá mi s víkendovým úklidem, po práci jede nakoupit a vaříme spolu večeři.
Teď když jsem těhotná, tak ochotně dělá všechno on, na mně zůstává jen praní a žehlení :oops:
Asi jsem si uměla vybrat partnera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný