Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, nemáte nějaký trik, jak neleštit milionkrát kapky na skleněné vanové zástěně? Neexistuje nějaký přípravek? Díky
@Dominikovex jedine ucinne je tu zastenu proste po sprchovani stahnout sterkou na okna. Nic ucinejsiho neni.
Mam vyzkousene i ty nejdrazsi nano vyrobky a nic… Ano, je to lepsi, ale zazrak to neni. Na sklenenou zastenu proste nic nepomaha… Naopak treba na baterii mne prijde nano super-tam to staci utrit rucnikem.
Poridit si zastenu, na které ty kapky jsou nakreslené nebo vygravirovane… bezpracne řešení ![]()
Pořídit si matnou nebo vzorovanou zástěnu ![]()
Jinak ta stěrka funguje asi fakt nejlíp ![]()
a jako bonus se ještě zasměješ, když vidíš nahého partnera, jak to stahuje, ale my máme sprchový kout ![]()
@Markéta188 píše:
Pořídit si matnou nebo vzorovanou zástěnu
Jinak ta stěrka funguje asi fakt nejlíp
a jako bonus se ještě zasměješ, když vidíš nahého partnera, jak to stahuje, ale my máme sprchový kout
Leda hovnajs. Mě kapky nevadí, to ženě. Ta si to chodí stahovat a jinde to bude stejný. Pokud to nebude úplný podpantoflak.
@Cenarius píše:
Leda hovnajs. Mě kapky nevadí, to ženě. Ta si to chodí stahovat a jinde to bude stejný. Pokud to nebude úplný podpantoflak.
No můj přítel rozhodně podpantoflák není, jen žijeme v domácnosti spolu a umí si za sebou uklízet. Nevidím jediný důvod proč bych za něm měla chodit stahovat kapky?
Pomáhá mi s víkendovým úklidem, po práci jede nakoupit a vaříme spolu večeři.
Teď když jsem těhotná, tak ochotně dělá všechno on, na mně zůstává jen praní a žehlení ![]()
Asi jsem si uměla vybrat partnera ![]()