Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, když tě nic nenapadá, tak si nic nekupuj ne? Co je tohle za logiku ptát se ostatních, co si máš koupit za svoje peníze? Nepochopím… ![]()
Těžko říct, každy má 13. plat jinak vysoky… chceš utratit vše nebo část??
Žádnx nedostanu, ale kdyby ano, nechala bych ho na dovolenou.
@Terulinka1998 píše:
Ahoj, co si koupíte z 13.platu? Opravdu jsem poslední měsíce hodně chodila do práce a vydělávala. Koupila bych si něco jenom pro sebe. Mobil mám dobrý a nic jiného mě nenapadá. Děkujijsem zvedavá na vase tipy
Vůbec nic. Nekupuji blbosti podle toho, co mi přijde na účet, ale podle toho, co aktuálně potřebuji, nebo prostě chci.
Taky zadny nemame, takze smolik 😀 ale koupila bych si novy kabat, protoze do sveho se uz nevejdu a zbytek bych dala na ucet na dobu rodicaku. Hodil by se, ne ze ne ![]()
Nějakou pěknou imaginární věc si koupím, za ten úžasně vysoký imaginární 13. plat.
@Terulinka1998 píše:
Ahoj, co si koupíte z 13.platu? Opravdu jsem poslední měsíce hodně chodila do práce a vydělávala. Koupila bych si něco jenom pro sebe. Mobil mám dobrý a nic jiného mě nenapadá. Děkujijsem zvedavá na vase tipy
A co to uložit na horší časy? ![]()
U nás by skončil na spořícím účtu a utratil ve chvíli, kdy by bylo něco potřeba. Naštěstí nejsme ve stavu, kdy bychom museli počítat každou korunu, takže si kupujeme věci, když jsou potřeba.
13. plat nemáme, ale za vánoční bonusy bude nový gauč
ale když nevíš, tak to odloz a kup si něco, až budeš vědět co ![]()
@Terulinka1998 píše:
daruj ho panu novemu premierovi Fialovi,
at nemusi s rodinou vysavat statni granty,
kdyz tech 47 mega uz utratili
Ahoj, co si koupíte z 13.platu? Opravdu jsem poslední měsíce hodně chodila do práce a vydělávala. Koupila bych si něco jenom pro sebe. Mobil mám dobrý a nic jiného mě nenapadá. Děkuji
jsem zvedavá na vase tipy