Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucy75 píše: .. pod stromek kousek zlata, parfém, něco (dost) padne na dárky..
tak to bych take bral, takovy kousek zlata pod stromeckem
13.plat nemám a nemám ani žádné odměny a vysoký plat. Pokud nevíš, co s tím, tak nic nekupuj a počkej si, až budeš vědět, co chceš. Můžeš jít někam, kde ráda nakupujes a třeba té něco napadne, pokud si chceš něco koupit. A nebo se můžeš rozmazlovat - masáz, kosmetické ošetření, které by sis běžné nedopřála…
Asi si se chtěla jenom pochlubit? pokud nevíš co kupovat tak to odlož a neutrácej ne
Co to je za dotaz? Já mám bonusové schéma trochu jinak ale manžel z toho kupuje nové pneu na auto, nebo jiné větší výdavky jinak to schová když není nic třeba kupovat.
@Lucy75 píše:
Pamatuju 13. i 14., ale to už je jen legendaa už pár let se musíme spokojit s pár tisíci odměn a v lednu s ošatným..
Kup co je potřeba obměnit, nebo to ušetři, přece nemusíš vše hned utratit..my koupili aktuálně sedačku, ještě je na dohled v plánu lednice, sporák, pračka a smart-telka, protože vše odchází tak nějak zaráz už holt po spoustě let.. pod stromek kousek zlata, parfém, něco (dost) padne na dárky..
k tomu průběžně sypeme do opravy staré chalupy (to je nekonečná investice) a taky je potřeba už myslet na dovču.. takže u mne, že bych nevěděla co s penězi, se fakt nestává
pokud se na to musíš ptát, tak je zjevné, že aktuálně nic nepotřebuješšťastná to žena
Hezké plány… to by chtělo ještě jedno zaměstnání ![]()
@Zumpa
tak postupně se vše plní
příjmy to dovolují..
Navíc nejsem typ, co potřebuje americkou lednici za 40, celkem pohodlně mi stačí Indesitka v akci za 10 ![]()
No a na chalupě je to holt o větších investicích, jinak bych narovinu už pomýšlela po skoro 30letech v práci o rentě, jenže to už by mi pak muselo stačit leda tak pár svíček, nikoliv nová elektřina do celého baráku
kdy jeden elektrikář řekl 100 litrů, druhý 150.. tak zatím jedeme na reálně-socíkové jističe a čekáme občasná překvapení, která zásuvka tentokrát funguje ![]()