Co si koupíte za 13. plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8287
11.12.21 13:27
@Lucy75 píše: .. pod stromek kousek zlata, parfém, něco (dost) padne na dárky..

tak to bych take bral, takovy kousek zlata pod stromeckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
11.12.21 13:30

13.plat nemám a nemám ani žádné odměny a vysoký plat. Pokud nevíš, co s tím, tak nic nekupuj a počkej si, až budeš vědět, co chceš. Můžeš jít někam, kde ráda nakupujes a třeba té něco napadne, pokud si chceš něco koupit. A nebo se můžeš rozmazlovat - masáz, kosmetické ošetření, které by sis běžné nedopřála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.21 14:01

Asi si se chtěla jenom pochlubit? pokud nevíš co kupovat tak to odlož a neutrácej ne :D Co to je za dotaz? Já mám bonusové schéma trochu jinak ale manžel z toho kupuje nové pneu na auto, nebo jiné větší výdavky jinak to schová když není nic třeba kupovat.

• Citovat
  • Upravit
15817
12.12.21 12:33
@Lucy75 píše:
Pamatuju 13. i 14., ale to už je jen legenda :lol: a už pár let se musíme spokojit s pár tisíci odměn a v lednu s ošatným..
Kup co je potřeba obměnit, nebo to ušetři, přece nemusíš vše hned utratit..my koupili aktuálně sedačku, ještě je na dohled v plánu lednice, sporák, pračka a smart-telka, protože vše odchází tak nějak zaráz už holt po spoustě let.. pod stromek kousek zlata, parfém, něco (dost) padne na dárky..
k tomu průběžně sypeme do opravy staré chalupy (to je nekonečná investice) a taky je potřeba už myslet na dovču.. takže u mne, že bych nevěděla co s penězi, se fakt nestává :lol:
pokud se na to musíš ptát, tak je zjevné, že aktuálně nic nepotřebuješ ;) šťastná to žena :mrgreen:

Hezké plány… to by chtělo ještě jedno zaměstnání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24796
12.12.21 12:41

@Zumpa ;) tak postupně se vše plní ;) příjmy to dovolují..
Navíc nejsem typ, co potřebuje americkou lednici za 40, celkem pohodlně mi stačí Indesitka v akci za 10 ;)

No a na chalupě je to holt o větších investicích, jinak bych narovinu už pomýšlela po skoro 30letech v práci o rentě, jenže to už by mi pak muselo stačit leda tak pár svíček, nikoliv nová elektřina do celého baráku :mrgreen: kdy jeden elektrikář řekl 100 litrů, druhý 150.. tak zatím jedeme na reálně-socíkové jističe a čekáme občasná překvapení, která zásuvka tentokrát funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný