Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobré odpoledne, prosím poraďte mi nějaký internetový obchod s hračkami, nemám moc zkušeností s nakupováním na internetu. Díky
já nakupuju sem tam tady http://www.4kids.cz/…ky-a-hry.htm?… a spokojenost, jinak ja zatim s zadnym e-shopem nemam spatnou zkusenost.. ![]()
hvezdi píše:
www.funkids.cz
ve čtvrtek jsem tam objednávala a v pondělí to bude u mě. Takže zatím veliká spoojenost ![]()
Mari20 píše:hvezdi píše:ve čtvrtek jsem tam objednávala a v pondělí to bude u mě. Takže zatím veliká spoojenost
www.funkids.cz
I já jsem spokojená, fajn ceny, v úterý jsem objednala a včera to přišlo a super. Můžu jen doporučit.
Ale zklamala jsem se na mimibazaru, poslala jsem peníze a teď čtu, pán má účet pozastavený a já nemám ani peníze, ani balíček. Jen doufám ve fér jednání, že se vše vyřeší. No ale to je případ asi snad? jeden z mála, jinak jsem byla spokojená i tam.
Příspěvek upraven 06.11.10 v 16:39
ahojyk zkus AUKRO, ja tam objednal ated nekolik hraček prckovi. od jednoho prodejce to budes mit i s jednym postovnym.
Ahoj, já nedávno objednávala / tady a naprostá spokojenost, skvělá komunikace, pán je moc ochotný, sežene mi i to, co neměli v nabídce a pošle dodatečně bez poštovného.
Nebo objednávám přes MMB ![]()
Mě se nedávno zalíbily dřevěné hračky www.eggi.cz, vtipné, hezké.
Nebo látkové www.sapito.cz
Ale je to spíš pro menší dětičky:-)
hofka píše:
Mě se nedávno zalíbily dřevěné hračky www.eggi.cz, vtipné, hezké.
Nebo látkové www.sapito.cz
Ale je to spíš pro menší dětičky:-)
díky za tipy ![]()