Introvert v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.6.24 02:56

introvert v práci

Je mi 21 let, nechci řict že jsem introvert ráda poznavam lidi, když vidim že s nimi je řeč tak se s nimi bavím, ale bohužel chodila jsem do své první práce vůbec jsem nemluvila jenom když se mě zeptali sama od sebe neumim s někym v práci mluvit ještě kor když u stolu sedíme všichni.. měli mě za tichou osobu.. teď budu nastupovat do dalši práce a už nechci být tichá chci aby viděli první den že mluvím.. máte nějaké rady jak na to? jaký byl váš první den v práci mluvili jste? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
19.6.24 05:55

A jinak mluvis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2925
19.6.24 06:41

Tak nemyslim, ze je uplne nutne prvni den prozvanit :mrgreen: Spis bych pozorovala, jak se chovaji ostatni…kdyz se budou vykecavat, muzes se pripojit, ale jinak temat k dotazu je v prvni dny dost, nekdo te bude zaucovat predokladam, budes mit spoustu moznosti se ptat ne jen na praci, ale i jak to tam funguje…prvni dny jsou spis o nasavani informaci :nevim: s osobnimi tematy bych stejne pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.6.24 08:48

Já si myslím, že nemá vůbec cenu se tím stresovat, vždyť jsme každý jiný. Někdo mluví víc, někdo míň. Já jsem taky introvertnější typ, sice si povídám ráda, ale na to se musím ve skupině cítit dobře, a to mi většinou trvá. A to pak jen slyším:,,ty jo, to bych do tebe vůbec neřekla, že jsi tak ukecaná" :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10236
19.6.24 11:14
@Anonymní píše: Více

Nový člověk je vždy. takové pozici, že ostatní trochu koukají, zvykají si a nevědí co čekat.
Pro tebe je to příležitost být vnímána jinak, než v minulém zaměstnání.
Obecná rada je - ptej se lidí na to, co tě o nich, jejich práci zajímá. Zaprvé to každého normálního potěší, když pocítí tvůj zájem, zadruhé ty se o těch lidech něco dovíš, co ti je může přiblížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
19.6.24 14:55

Tiez som introvert, ale prace ako prace, vyzaduje sa rozpravat tak rozpravam tolko kolko sa vyzaduje. Treba tomu sice venovat viac usilia a sledovat kolko rozpravania ma spravne byt, ale inak pohoda. Niekde sa vyzaduje chodenie v obleku, niekde zvanenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat