Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To je zajímavé, taky znám jedinou Irenu a fakt je to děsná píp, jako alternativa se mi velice líbí již zmíněná Milena nebo Ilona. ![]()
Irenu mám kamarádku, říkáme ji Iris, pro mě dost tvrdé, ale dej, co se ti líbí. Nikdy bych si tady nenechala radit jméno, stejně se nic nedovíš, sto lidí, sto názorů.
Kamarádka je ukrajinka jmenuje se Iryna
jinak teď mě nic moc nenapadá, já znám 3 Irenky a jsou to fajn baby. Já mám zas smůlu na jméno Petra, těch znám asi 5 všechno velmi nesympatické osoby a jedna z nic moje macecha. To je těžký no ![]()
Je zvláštní, jak jedna osoba může znechutit jméno
No taky mám pár jmen, které bych nedala, ani kdyby mě mučili
Ale ani Irenka z k.rva mi třeba zrovna to jméno neznechutila, protože před tím jsem poznala úžasnou Irenu, Irču a o tom to je.
TAk snad manžel nebude trvat jen na tom jednom. Třeba přijde i s jiným návrhem nebo nemůže to být ještě kluk? ![]()
Irena se mi líbí, pěkné jméno - zvukově podobné mi přijde Renata. Jsem asi jedna z mála, protože jména si s lidma vůbec nespojuju, takže i když mi je někdo protivný, tak jeho jméno se mi líbí a klidně bych ho svému dítěti dala.
Taky se přikláním k Ilonce. Nebo zní podobně Leonka, kamarádka má holčičku tak pojmenovanou a moc se mi to jméno líbí. Navíc se moc nedává.
Iren znám několik, různých národností, a bez výjimky skvělé ženské. Vůbec bych se nebála jméno dát. A v širší rodině máme malou Irenku, říká se jí Irčo. Osobně se mi jméno moc líbí, a dnes se téměř nedává, takže jich těžko bude 5 ve třídě.