Irena a podobné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.11.15 18:07

Irena a podobné

Ahoj, mám trochu dilema. Muži se moc líbí pro holčičku jméno Irena. Moc ráda bych mu vyhověla, ale mám s tím jménem spojenou jednu příšernou osobu, ktérá mě vždycky ponižovala, ale to by bylo na jinou diskusi, jen jsem chtěla nastínit situaci. Nenapadá vás prosím nějaké podobné jméno? Muž je na služebce, tak si krátím čas, ale už vubec na nic nemužu přijít, tak zkoušim diskusi.

Prosím o zachování anonymu, už jsem ke svému nicku psala příjmení a bylo by mi opravdu nepříjemné, kdyby se to daná osoba dozvěděla, víme co internet umožňuje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.11.15 18:12

Moje kamoska je Irini :) je to recka obdoba Ireny

• Citovat
  • Upravit
3482
3.11.15 18:14

Zvláštní, taky mám jméno Irena spojené se strašně protivnou osobou. Nevím, moc podobných jmen asi není, možná tak Elena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajvy
3.11.15 18:15

Irena se me osobne pro dite vuuuubec nelibi.

• Citovat
  • Upravit
2566
3.11.15 18:28

Hmm, tak Irenu znám taky a taky je to velmi nepříjemná až zlá osoba. :cert:
Podobné mi přijdou- Ivona, Ilona, Ivana, Karina.
Jinak chápu zakladatelčiny rozpaky, já bych jméno, které má mě nepříjemná osoba nedala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.11.15 18:28

Ireny znám dvě a docela dobrý ;)…ale vždy si vzpomenu na Irenku z…Dědictví aneb Kurvahošigutntag… :nevim:

Příspěvek upraven 03.11.15 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 18:29

A co Serena? Jen jí nepřekrm, aby nevyrostla tak jako ta tenistka :cert:

• Citovat
  • Upravit
brko
3.11.15 18:30

Irrreeenka, já ťa mám rád aj bez peněz!
tak to mě jako první napadne při vyslovení tohoto jména.

• Citovat
  • Upravit
20767
3.11.15 18:33
@Malaga píše:
Ireny znám dvě a docela dobrý ;)…ale vždy si vzpomenu naIrenku z K.urva hoši:nevim:

I já, přitom jedna Irena je moje příbuzná :mrgreen:

Nic jiného, než napsala @Hanulínek mě nenapadá a naprosto tě chápu, já bych třeba nikdy nedala jméno Michala, měla bych strach, že nenávist k ní předčí i mateřskou lásku. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.15 18:33
@Anonymní píše:
A co Serena? Jen jí nepřekrm, aby nevyrostla tak jako ta tenistka :cert:

Sere Na… :mrgreen: by si chudák holka v naší vlasti užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.11.15 18:53

Iveta? Taková jemnější verze… jinak Ilona, Ivona, Rita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.11.15 18:59

Irena-Věduna, Liběna, Milena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.11.15 19:01

Jo a Aranka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
3.11.15 19:04
@Anonymní píše:
Ahoj, mám trochu dilema. Muži se moc líbí pro holčičku jméno Irena. Moc ráda bych mu vyhověla, ale mám s tím jménem spojenou jednu příšernou osobu, ktérá mě vždycky ponižovala, ale to by bylo na jinou diskusi, jen jsem chtěla nastínit situaci. Nenapadá vás prosím nějaké podobné jméno? Muž je na služebce, tak si krátím čas, ale už vubec na nic nemužu přijít, tak zkoušim diskusi.Prosím o zachování anonymu, už jsem ke svému nicku psala příjmení a bylo by mi opravdu nepříjemné, kdyby se to daná osoba dozvěděla, víme co internet umožňuje.

My mame adelku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.11.15 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj, mám trochu dilema. Muži se moc líbí pro holčičku jméno Irena. Moc ráda bych mu vyhověla, ale mám s tím jménem spojenou jednu příšernou osobu, ktérá mě vždycky ponižovala, ale to by bylo na jinou diskusi, jen jsem chtěla nastínit situaci. Nenapadá vás prosím nějaké podobné jméno? Muž je na služebce, tak si krátím čas, ale už vubec na nic nemužu přijít, tak zkoušim diskusi.Prosím o zachování anonymu, už jsem ke svému nicku psala příjmení a bylo by mi opravdu nepříjemné, kdyby se to daná osoba dozvěděla, víme co internet umožňuje.

Irena? tak co třeba Irma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko