Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zvláštní, taky mám jméno Irena spojené se strašně protivnou osobou. Nevím, moc podobných jmen asi není, možná tak Elena?
Hmm, tak Irenu znám taky a taky je to velmi nepříjemná až zlá osoba. ![]()
Podobné mi přijdou- Ivona, Ilona, Ivana, Karina.
Jinak chápu zakladatelčiny rozpaky, já bych jméno, které má mě nepříjemná osoba nedala. ![]()
Ireny znám dvě a docela dobrý
…ale vždy si vzpomenu na Irenku z…Dědictví aneb Kurvahošigutntag… ![]()
Příspěvek upraven 03.11.15 v 18:31
A co Serena? Jen jí nepřekrm, aby nevyrostla tak jako ta tenistka ![]()
Irrreeenka, já ťa mám rád aj bez peněz!
tak to mě jako první napadne při vyslovení tohoto jména.
@Malaga píše:
Ireny znám dvě a docela dobrý…ale vždy si vzpomenu naIrenku z K.urva hoši…
I já, přitom jedna Irena je moje příbuzná ![]()
Nic jiného, než napsala @Hanulínek mě nenapadá a naprosto tě chápu, já bych třeba nikdy nedala jméno Michala, měla bych strach, že nenávist k ní předčí i mateřskou lásku.
![]()
@Anonymní píše:
A co Serena? Jen jí nepřekrm, aby nevyrostla tak jako ta tenistka
Sere Na…
by si chudák holka v naší vlasti užila.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám trochu dilema. Muži se moc líbí pro holčičku jméno Irena. Moc ráda bych mu vyhověla, ale mám s tím jménem spojenou jednu příšernou osobu, ktérá mě vždycky ponižovala, ale to by bylo na jinou diskusi, jen jsem chtěla nastínit situaci. Nenapadá vás prosím nějaké podobné jméno? Muž je na služebce, tak si krátím čas, ale už vubec na nic nemužu přijít, tak zkoušim diskusi.Prosím o zachování anonymu, už jsem ke svému nicku psala příjmení a bylo by mi opravdu nepříjemné, kdyby se to daná osoba dozvěděla, víme co internet umožňuje.
My mame adelku:)
@Anonymní píše:
Ahoj, mám trochu dilema. Muži se moc líbí pro holčičku jméno Irena. Moc ráda bych mu vyhověla, ale mám s tím jménem spojenou jednu příšernou osobu, ktérá mě vždycky ponižovala, ale to by bylo na jinou diskusi, jen jsem chtěla nastínit situaci. Nenapadá vás prosím nějaké podobné jméno? Muž je na služebce, tak si krátím čas, ale už vubec na nic nemužu přijít, tak zkoušim diskusi.Prosím o zachování anonymu, už jsem ke svému nicku psala příjmení a bylo by mi opravdu nepříjemné, kdyby se to daná osoba dozvěděla, víme co internet umožňuje.
Irena? tak co třeba Irma?
Ahoj, mám trochu dilema. Muži se moc líbí pro holčičku jméno Irena. Moc ráda bych mu vyhověla, ale mám s tím jménem spojenou jednu příšernou osobu, ktérá mě vždycky ponižovala, ale to by bylo na jinou diskusi, jen jsem chtěla nastínit situaci. Nenapadá vás prosím nějaké podobné jméno? Muž je na služebce, tak si krátím čas, ale už vubec na nic nemužu přijít, tak zkoušim diskusi.
Prosím o zachování anonymu, už jsem ke svému nicku psala příjmení a bylo by mi opravdu nepříjemné, kdyby se to daná osoba dozvěděla, víme co internet umožňuje.