iRobot saponát
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
iRobot saponát
Ahoj, používáte do Vašeho iRobota originál saponát na vytírání, nebo jste zkusili i něco jiného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
IRobot Roomba, že? Já mám tedy starší verzi, ale ani jsem nezahledla, že je na to saponat přímo od nich. Používám vlastní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thrisha píše: Více
Mají vlastní a píší, že se nesmí používat jiný.
A jaký používáš Ty? A jak už dlouho? Neřešila si už ucpane trysky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hehe, mám model i5, takže mám nádobku na vodu. A do té podle mě je jedno jaký saponat. Nic ucpané nemám, ale taky nemám trysky, které by stříkal před robota. Tak to ti je moje ráda asi k ničemu. Omlouvám se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thrisha píše: Více
Myslím tím trysky, co smáčí ten hadr. Koukala jsem se na ten Tvůj a taky mas v návodu, ze mas používat jejich saponaty. Důležité info je, ze to jde i s jiným dle tvé zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddie764 aha, tak si mě poučila.,
ani jsem netušila, že dělám něco špatně. Trysky fungují a robot za sebou celkem hezky stírá prach, robota mám od Vánoc.
Dodávám, že používám Lysol Lavender
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Použila jsem vlastní, ale strašně mi pěnil a lepila podlaha
pořídila jsem pak bio-chem home čistidlo do robotických vysavačů.. není to žádná omamná vůně, ale čistí to dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddie764 leju do toho vlastní. Důležité je vybírat takový, který příliš nepění a není hustý. Z DM mám method Lemon & Ginger na podlahy a už s tím robot funguje přes rok.
Stojí asi 80kč.
Nemáme iRobota, ale Xiaomi S6 max.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit