IT "sběratel" a pohřebiště PC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
19.1.11 12:45

:lol: ježíši, koukám, že není ten můj šílenec sám, není to náhodou nějaká úchylka mužů? Ještě, že mám jen samé holky, myslím, že ho přebijeme jednou podprsenkama, má se na co těšit :mrgreen: , holky aspoň nesyslí, ale Ančí má teď nádherné období, všechno stříhá na kousíčky, taky děsná zábava :zed: , teď ke konci těhu už se k tomu ani neohnu, když si pod sebe stele :evil: , druhá- tedy puboška má zase úchylku, že si přečte knihy a hodí to pod postel, místo do knihovny :-? ,asi aby se jí postel podložila, kdyby náhodou spadla i s roštem :zed: teda dnes tu lítalo všechno, PC dino krámy, knihy, i rozstříhané papíry, mě snad odvezou do porodnice předčasně :-x . A ještě mi bylo sděleno, že jsem se zbláznila, že chci vymalovat po 7 letech celej barák malířem. Po 7 letech si dovedete představit, jak zdi ai vypadají, když máme 3 kočky a psa velikosti autobusu :evil: , já jim dám , makat budou, jako šroubi :cert: Dnes mě budou proklínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
19.1.11 13:30

ahojky :mavam:
tak se musím přidat také k vašemu tématu.
Můj manžílek dělal IT technika a je milovník elektroniky :zed: …takže všude máme doma televize všeljaké rádia,DVD přehrávače,šroubečky,nějaké součástky do počítačů atd. …věřím že ho to baví ale mě teda ne :cert: :cert: :cert: bydlíme teď momentálně u rodičů a máme svoje dva pokoje a plné všeho možného…v ložnici pod postelou jsou samé monitory k počítačům. Plná je i půda což má zase radost maminka pač nemá kde věšet prádlo…a to že je postýlka nachystaná pro naši malou je asi zřejmě jedno teď v nich spinkají počítače atd. No se divím že ho třeba nenapadlo udělat malé postýlku z DVD přehrávačů :twisted: :twisted:
A každá cesta do města je že sedím v autě jako debil a miláček se prochází po liku a vybírá si z těch střepů elektroniky co by se hodilo domů :cert: :cert: :cert: a ten pán co tam dělá mu to ještě zchraňuje :pocitac: :pocitac:
Takže asi tak…nedej bože kdybych něco dotáhla domů já…já sbírám porcelánové panenky a to je problém prej to je na nic ale že on má samou veteš tak to nevadí.
Takže chápu vaše rozčílení také to mám doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
19.1.11 13:39

Kebinko já vždycky když začnu nadávat na ten jeho bordel, tak mi řekne, že mám v ložnici na skříni taky hromadu plyšáků a že tam jsou krabice s oblečením po malým a pod postelí taky, ale já narozdíl od něj to oblečení po malým budu ještě někdy používat a když ne, tak to prodám

Příspěvek upraven 19.01.11 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
19.1.11 13:57
lleennttiillkkaa píše:
Kebinko já vždycky když začnu nadávat na ten jeho bordel, tak mi řekne, že mám v ložnici na skříni taky hromadu plyšáků a že tam jsou krabice s oblečením po malým a pod postelý taky, ale já narozdíl od něj to oblečení po malým budu ještě někdy používat a když ne, tak to prodám

to jsou chlapi no :nevim: co s něma oni to nepochopí že se třeba oblečení po malém bude hodit…mě bylo jednou řečeno že si moc vymejšlím když chci aby uvolnil dvě zásuvky že tam potřebuji dát pro malou ponožky a čepičky no co na to mám říct :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.1.11 20:40

Taky to znam, my mame preplnenou garaz a sklep… nicmene, nedavno jsem objevila www.nevyhazujto.cz , a uz se zacina garaz trochu uvolnovat. a naopak ta, lze ledacos najit, co potebuju nutne ja a ne manzel, napr. funkcni pritroj na kapucino jsem tam ukoristila… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný