Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky , kdo má doma IT mimozemšťana, jen dotaz, taky máte doma pohřebiště počítačů? Buď se mi to zdá, nebo je ten můj totální šílenec, samý starý krám a jedna místnost plná. Vyhodit nic nechce, takže rozebírám po částech a daruji za odvoz,protože ho už pět let nutím k odvozu té vetešárny a kašle na to- máte to některá podobné? Nebo mám mimozemšťana doma jen já?
Bóže potřebuju jednu místnost pro budoucí mimčo, a ani to s ním nehlo, všude samá stará bedna a monitor pamatující dinosaury z dob Marie Terezie
asi vyhodím všechny ty dinosaury, nebo sysla - mimozemšťana. Kdo má to samý, nebo něco podobnýho ať písne, doufám, že tohle doma nemám jen já ![]()
Nemáš
![]()
mě tohle dělal syn ![]()
ještě si udělal tématickou výzdobu na strop,ze kterého viseli různé větráčky,pamětovky,kabílky,chladiče…
Na stole 5 monitorů naráz zapnutých,všude okolo skříně od Pc,další monitory,stovky cd,pájky,šroubky,matičky…ůžasný
![]()
Pak se odstěhoval ke slečně a pokynul-můžete to vyhodit ![]()
Už je to ve sběrném dvoře,ale jeli sme několikrát,avii nevlastníme…
nejsi v tom sama ,ikdyž my teda máme jiný druh „sbírky“ a já vyhazovat nemůžu ,protože to má vše EVIDOVANÉ
![]()
no unás právě podobný, už se nedá ani vysát,šílenci
já mu to trpěla x let, ale jestli se zdravě naštvu, tak to letí do předzahrádky, ať si rozeberou bezdomovci, tohle se fakt nedá
. Obdivuju tě, že jsi trpěla, syna jde zpacifikovat možná líp, než manžela, už jsem se děsila, že to mám doma jen já
a šroubečky a platýnky máme snad už až v ložnici děti tahají i na ponožkách ![]()
pavlak 5 on taky vede evidenci, ale výhoda těch beden je ta, že se dají "kuchat zevnitř a zavřít
, takže furt něco hledá, a holt nemá ![]()
Lowel píše:
Holky , kdo má doma IT mimozemšťana, jen dotaz, taky máte doma pohřebiště počítačů? Buď se mi to zdá, nebo je ten můj totální šílenec, samý starý krám a jedna místnost plná. Vyhodit nic nechce, takže rozebírám po částech a daruji za odvoz,protože ho už pět let nutím k odvozu té vetešárny a kašle na to- máte to některá podobné? Nebo mám mimozemšťana doma jen já?Bóže potřebuju jednu místnost pro budoucí mimčo, a ani to s ním nehlo, všude samá stará bedna a monitor pamatující dinosaury z dob Marie Terezie
asi vyhodím všechny ty dinosaury, nebo sysla - mimozemšťana. Kdo má to samý, nebo něco podobnýho ať písne, doufám, že tohle doma nemám jen já
Mám doma přesně co ty, x let starý nefunkční počítače, myši, klávesice, základní desky, paměti, zvukovky a já nevím co všechno. Do toho chodí hledat s detektorem kovu, takže k těm PC krámům tu máme ještě jeho nálezy typu, německý helmy, náboje, odznaky, mince a pak kusy čehosi, co nelze identifikovat. Navíc nemá čas si ty nálezy třídit, takže se tady kupí a kupí a kupí.
Počítače a komponenty vyhodit nemůže a nechce, protože co kdyby se to ještě hodilo a navíc ta nostalgie ![]()
Lowel -tak to jsi na to vyzrála ![]()
Já si tak někdy říkám ,v který vrstvě sbírky budu bydlet za pár let -doufám ,že ne úplně u stropu tam je špatnej vzduch .
lentilko, jsem si představila ty helmy
ty jo holka já tě obdivuju, ten můj by už měl asi jednu naraženou na hlavě , a já bych kyjem bum bum
![]()
pavlak5-
no aspoň jste mi spravily náladu, já se totiž zdravě naštvala po tom, co jsem neprošla už ani ke koši co jsem potřebovala smontovat pro malou, si tu fakt připadám jak ve vetešárně a to mám barák jak hrad, zabral mi tím místnost 28m2
a u stropu už právě jsme furt tu něco na mě a děti padá, asi daruju i s manželem krám jako krám ![]()
hmm to já jsem taky věčně naštvaná tak se uklidnuju ,že to není tak hrozný, přece mohl sbírat auta nebo vojenskou techniku -to by bylo náročnější na prostor .
Reakce mého muže:
chmmmmmm
německé helmy se dají najít detektorem? ![]()
chmmmm
Vy to máte alespoň z jednoho soudku, ale ten můj tahá kdeco. Poslední jeho výkřik: v areálu, kde pracuje, je velkosklad ovoce a zeleniny. Řidiči vyhazovali staré ledničky do auta. Jednu dotáhl domů - měla jen uražené držadlo.
Debata:
„Hele, co jsem přinesl. To bude dobré na dovolenou.“
„A kde to má ucho?“
„No, nemá. Ale tak to vezmeš zespod,ne?“
„Prosím tě, a kde to má ty chladící destičky dovnitř?“
„No, ty to také nemá. To se dokoupí.“
Jak to postavil, tak to stálo 1 měsíc. Odmítala jsem s tím jen posunout. Pak to přemístil na skříň. No, je to dávno vyhozený a ani po tom nevzdechl.
A to je pořád něco.
Lemaz ten můj taky tahá kde jaký krámy, on je prostě sběratel. onehdá jsme dostali od tchána nějaký hračky pro malýho, který dotáhl odněkud ze smeťáku, protože se mi nechtělo ty hračky mýt v ruce, tak jsem je hodila do pračky, ovšem.....3 z nich byly papírové a v pračce se rozpadly a to jste neslyšeli ty kecy, bez kterých se to neobešlo, jak to byly 50 let starý historický hračky…
Jo, tak ajťáka mám doma taky, naštěstí na tyhle hračky má doma sklep ![]()
Ale máme známého, který sbírá staré foťáky a vždycky, když mu manželka hudruje, že všude samej starej krám, tak jí vklidu odvětí : „Buď ráda, že nejsem jako Mikeš, ten sbírá starý lokomotivy“ ![]()
A Vy se tady pohoršujete nad počítačema ![]()
Dobrý téma,taky se musim přidat
Kéž by můj přítel sbíral jenom jednu věc,ale on sbírá všechno,protože mu to je líto vyhodit.Bydlíme ve 2+Kk takže místa opravdu málo.Na mým počítačovym stole byla přes 2 roky hromada čehosi - já bych řekla odpadků a krámů,přes různý časopisy,starý mhd lístky,papírky,vizitky,reklamní letáky atd.Před vánocema si přítel koupil 2 komody a skoro všechno uklidil,nebo spíš jen přemístil.Hrůza je,že schovává i např.děravý ponožky nebo trenky - prej se mu to jednou bude hodit do garáže,co na tom,že žádnou nemáme?
A taky mám položený všude po bytě igelitky,co v nich je radši nezkoumám a nechci vědět.A až mi jednou dojde trpělivost,tak to stejně nevyhodím,protože za ten cirkus doma mi to nestojí - minimálně 14 dní by se mnou přítel nemluvil ![]()