Investice do něčeho

Anonymní
18.6.24 17:07

ivestice do něčeho

Ahoj, mám je mi 20 a mám něco našetřeno a chci investovat do něčeho co mi přinese další penize.. investice do 100tis až 200tic
nějaký rady? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
18.6.24 17:16

Tak predevsim chvalim! V tomto mnozstvi 100-200 tis.Kc jsou velmi vyhodne uroceny sporici ucty, trebas u Trinity bank. Pres 5 % p. a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.24 17:57

Ted to neber osobne, ale podle tveho prispevku bud ciste konzervativni, takze terminovany vklad ci sporici ucet, na cokoli jineho zapomen, jen te do neceho obliknou a…..

• Citovat
  • Upravit
1650
18.6.24 22:25

Snažila bych se naspořit co nejdřív 20 % vlastních zdrojů ke koupi nemovitosti na hypotéku, i kdyby to byl pidibyt v okresním městě. Za pár let ho vyměníš za větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
19.6.24 06:35

Založ si učet u brokera XTB, Degiro, IB a kup ETF třeba Vanguard, BlackRock. Spořák je nesmysl, do konce roku budeme někde na 3% a to nepokryje ani inflaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.7.24 16:32

Moc málo poskytnutých informací :D Je hodně možností, jenom je potřeba znát víc informací… Na jak dlouho chcete investovat? Chcete mít možnost peníze v průběhu vybírat nebo ne? Chcete aby se o to někdo aktivně staral nebo si to chcete hlídat sám? Pracovala jsem několik let v Komerční bance, kde jsem řešila primárně investice a pořád se ve financích pohybuji, pokud budete chtít pomoct. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
2.7.24 17:01

Obejdou nějaké banky, poptej se, co nabízí a podle toho se rozhodni. Nebo konzultuj s finančním poradcem. Na vlastní pěst bych se do ničeho nepouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.7.24 17:58

Investicím evidentně nerozumíš, takže o své penízky brzy prijdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat