IVF a ET 2025

1
14.11.25 09:13

IVF a ET 2025

Ahoj holky, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti - jsem 14. den po ET, tt mam pozitivní od 7 dne, samozřejmě čárka postupně sílila. Vcera jsem mela volat na kliniku, jak dopadl test. Jsem objednaná na 27.11 na ultrazvuk. Průběžné jsem mela chvílemi menší křeče v podbřišku chvílemi tlak, postupně to ustávalo, ale včera mě začalo bolet břicho a opět občasná křeč ale řekla bych že víc než předtím. Má s tím někdo podobno zkušenost?
Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.11.25 09:37
@Klarisa91 píše: Více

Může to být v pohodě a tělo se připravuje a nebo taky ne… To ti tady nikdo neřekne.
U obou těhotenství jsem první trimestr měla pocit jako kdyby se měla dostavit menstruace a stále někde něco mírně pobolívalo. Ale co u jedné je ok, u druhé už nemusí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.25 10:23

@Klarisa91 přidej se do skupinky IVF/KET 2025. Hele víceméně to normální je, záleží, jestli to je k nidaci, což spousta žen po oplodnění má nebo PMS. Já ty bolesti taky měla a teď mám 3 týdny do TP. Držím palce, ať je to miminko, co se zavrtává jak má :dance: Určitě bych víc odpočívala, pokud se necítíš jistě, protože bohužel na pohotovosti ti nikdo nic neřekne, je prostě brzy :nevim:
Ještě si můžeš dojít na HCG jako samoplátce a sledovat, zda roste.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex