Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti - jsem 14. den po ET, tt mam pozitivní od 7 dne, samozřejmě čárka postupně sílila. Vcera jsem mela volat na kliniku, jak dopadl test. Jsem objednaná na 27.11 na ultrazvuk. Průběžné jsem mela chvílemi menší křeče v podbřišku chvílemi tlak, postupně to ustávalo, ale včera mě začalo bolet břicho a opět občasná křeč ale řekla bych že víc než předtím. Má s tím někdo podobno zkušenost?
Dekuji za odpoved
@Klarisa91 píše: Více
Může to být v pohodě a tělo se připravuje a nebo taky ne… To ti tady nikdo neřekne.
U obou těhotenství jsem první trimestr měla pocit jako kdyby se měla dostavit menstruace a stále někde něco mírně pobolívalo. Ale co u jedné je ok, u druhé už nemusí.
@Klarisa91 přidej se do skupinky IVF/KET 2025. Hele víceméně to normální je, záleží, jestli to je k nidaci, což spousta žen po oplodnění má nebo PMS. Já ty bolesti taky měla a teď mám 3 týdny do TP. Držím palce, ať je to miminko, co se zavrtává jak má
Určitě bych víc odpočívala, pokud se necítíš jistě, protože bohužel na pohotovosti ti nikdo nic neřekne, je prostě brzy ![]()
Ještě si můžeš dojít na HCG jako samoplátce a sledovat, zda roste.