Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
MS za 14 dnů. Folikulů 14, vajíček 10, oplodnili všechny, do 5. dne jich přežilo 8. PGT mi jich vyřadilo 5. Zbyly 3. ET jednoho embrya kvality 1 se nepovedl. O měsíc později následoval KET dvou embryí kvality 2- a 1. Chytilo se jedno a k tomu se přidalo jedno z přirozeného početí. Čekám dvojčata.
MS do tydne.
Folikulu 7, vajicek odebrano 5, oplodnili 4 a vsechny dosly do blastocyst. Po genetice 2 zdrave. Povedl se hned prvni pokus ![]()
MS uz si nepamatuju, 34 odebranych vajicek, 23 oplozenych, zamrazeno 12 blastocyst (1 5denni, zbytek 6dennich). Na ET jsem nesla, hrozil mi OHSS, povedl se hned 1.KET. Ted jsem sla po 3 letech na dalsi KET a povedlo se taky hned „napoprve“.
Díky moc za odpovědi
A bolel Vás transfer? K jaké bolesti se dá přirovnat? ![]()
@Anonymní píše:
Díky moc za odpovědiA bolel Vás transfer? K jaké bolesti se dá přirovnat?
Nebolel vůbec.
@Anonymní píše:
Nebolel. Je to jako bezna prohlidka u gynekologa.
@Anonymní píše:
Vubec to neboli, ja ani nic necitila po celou dobu transferu, jen to sledovala na obrazovce utz, jinak bych ani nevedela, ze mam v sobe katetr
![]()
Díky
Měla jsem trochu strach, snad i u mě to dopadne dobře a povede se ![]()
Ahoj, po OPU v roce 2020 jsem měla menstruaci nějak za dva týdny. Měli jsme 24 folikulů, odebralo se 19 vajíček. Z toho do 5. dne zůstalo 11. Na ET jsem nešla kvůli náběhu na OHSS. Měla jsem 11 KETů (od května 2020 do ledna 2023). Ani jeden transfer nevyšel. Teď mě čeká druhý IVF cyklus v jiném CARu, za týden a půl začínám stimulaci při dlouhém protokolu. OPU bych měla mít někdy ke konci dubna. A trasnefry embryií jsem měla vesměs nebolestivé. Jen asi 2× mě to bolelo, ale mám užší děložní krček a když mě to bolelo, tak to dělal ten samý doktor. U jiných doktorů/doktorek mě to nebolelo.
Ahoj holky 😍
Máme za sebou první stimulaci IVF a musím říct, že jsem ve svém věku (29let) měla o úspěchu odběru úplně jiné mínění. Manželům spermiogram je v pořádku u mě také žádný nález a v době odběru mi na sale byla zjištěna malá endometrióza pod čípkem ( kterou nikdy nikdo neviděl ), což bylo první nemilé překvapení a další se objevilo následující den. V den odběru sme měli 14 folikul, následně 6 zralých vajíček a oklodnenych pouze 3. Teď čekáme jestli přežijí 🙏🏻
Četla jsem spoustu článků a řešila situaci s lékařkou z laboratoře a řekla mi, že každý cyklus je jiný a také kvalita vajíček, jen mě opravdu překvapilo to malé množství v mém věku.
Držím palce všem ![]()
Ahoj holky, kdy jste po Opu dostali menstruaci? A kolik vajíček Vám odebrali? Kolik jich oplodnili, a kolik Vám jich přežilo do 5 dne? A povedl se Vám KET? děkuji všem za info