IVF pro rok 2025

• Otevřená skupina

10dpo negativní test

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
997
15.5.25 14:17

IVF pro rok 2025

Ať už tě čeká první nebo druhá…cesta IVF pojď si o tom povídat, dávat si rady qla navzájem se podržet při této cestě k těm malim pokladům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
997
15.5.25 14:19

Ahoj tak já začnu jednu cestu z roku 2021 máme za sebou nebyla to lehká cesta ale potom všem co se nám postavilo do cesty jsme to zvládli a máme teď už 4 lete štěstí :srdce: a na podzim se chystáme znovu navštívit kliniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.5.25 17:50

IVF Zlín

Ahojky, mám 2 děti povedlo se nám normální cestou počít, ale teď bychom chtěli 3mimi a nedaří se nám…už přes rok se snažíme a stále nic..měla jsem 3× clostibet a bez úspěchu..doktor říkal, že mám zvážit IVF..ted po 3neuspěšném clostíku půjdu na gyndu a budu tedy chtít nějaké doporučení na nějakou kliniku..koukala jsem se na Zlín máme to i blízko, jsou tam celkem fajn recenze, ale co mě zajímá nejvíc je co a jak funguje…jaký je postup v klinice, jak dlouho člověk asi tak čeká než ho objednají a na kolik to asi tak vše výjde :) děkuji za rady a odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
28.5.25 22:43

@Ket88 se Zlínem nemám zkušenosti ale třeba někdo poradí a napíše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.7.25 16:13

Gamaglobulin

Dobry den,
chtela bych se zeptat jestli nekdo bral Gamaglobulin pri IVF a pomohlo mu to. Mam za sebou uz 4 spontani potraty, pak 2× IVF z darovanym vajickem a take to vzdy skoncilo v prvnim trimestru a ten 3 pokus se ani neuchytil. Presla jsem k jine klinice, kde me rekli, ze mam jeste podstoupit imunologicke testy a pani doktorka me ted volala, ze potrebuje vedet vahu. Protoze by me rada predepsala nejen Prednisol neno Medrol ale i Gamaglobulin, ketery se pry dava dle vahy a je dost drahy. Zajimalo by me jestli jste nektera mela tuto lecbu a jak to dopadlo?
Predem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
9.7.25 21:25

@Techlik dobrý den tuto léčbu jsem neměla ale držím pěsti ať se vše povede 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.7.25 21:30

@JanickaJa
Zatim jeste k tomu nic nevim, ale jestli to budou ty co jsem nasla tak nevim jestli se me za lecbu chce dat 300.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
10.7.25 20:07

@Techlik to jsou šílený částky teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.7.25 20:29

@JanickaJa