Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoji všem. Chtela sem se zeptat na kolik vás celkem vyšlo uměle oplodnění v Pronatalu v Teplicích…
@Loxinka píše:
Ahoji všem. Chtela sem se zeptat na kolik vás celkem vyšlo uměle oplodnění v Pronatalu v Teplicích…
Ahoj, momentálně procházíme pokusem č.2, čekám na transfer
Prozatím jsme tam skoro za 35 tis., když tedy budu počitat i ten první pokus, kdy nedošlo k odběru, neboť byla hormonální stimulace předčasně ukončena. Injekce, odběr vajíček, vaginální čípky a teď bude ještě nějaký doplatek v den transferu ![]()
@Ela2011 tak držím palečky a vše proběhne v pořádku a dočkáte se miminka. Mě teprv vše čeká
Ahoj, přesně teď neřeknu, musela bych projít všechny účtenky, které možná ani nemám. Myslím, že to bylo možná až k částce 100 tisíc. Jezdila jsem kůli pojišťovně do Prahy, ale to je jedno, ceny mají stejné. Nebylo to za jeden pokus. je to co jsme cca zaplatili dokud jsem nečekala zdravé miminko. Přeju hodně štěstí, pevné nervy a plnou peněženku.
@Loxinka Děkuji, ale bohužel to nedopadlo
teď si dáme pauzu a čeká nás ještě jeden nanuk v mrazáku. Doufám, že to klapne
zjistila jsem, že na psychiku jsem hoooodně slabá
jinak cenově doposud nás to vyšlo na necelých 50tis.
Já teď vozím roční miminko z posledního zmzlíka
. A to mě známá přesvědčovala že z KET se miminko nikomu nepovedlo. Hele je to náročný, málokdo to zvládá s nějakým klidem, tak se nesnižuj, že si slabá na psychiku.
Lidi co mají dítě na první vrz, si neumí představit čím vším si někdo musí projít a jak silný musí být.
Pa a držím palce
@Pivoňková píše:
Já teď vozím roční miminko z posledního zmzlíka. A to mě známá přesvědčovala že z KET se miminko nikomu nepovedlo. Hele je to náročný, málokdo to zvládá s nějakým klidem, tak se nesnižuj, že si slabá na psychiku.
Lidi co mají dítě na první vrz, si neumí představit čím vším si někdo musí projít a jak silný musí být.
Pa a držím palce
Děkuji
, jo to je fakt…kecy typu jednou to přijde, hlavně se nestresuj, to bude dobrý, a už jsi se testovala, a už tam jsou //?…bych vraždil
jinak gratuluji k ročnímu pokladu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.