Jak a čím vyprat kočárek?

3HE
22413
24.9.11 20:33

Jak a čím vyprat kočárek?

Mám x-lander… nemá sundavací potah…nedá se strčit do pračky jako některé kočárky… jak a čím ho mám vyprat, abych z něho dostala jak špínu, tak i zbytky pracího prostředku…? Chci ho po létě před zimoudát ještě do parády…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
24.9.11 20:36

Já čistím kočárek buď Vanishem,nebo čističem Star,ten se jen nastříká a je po flekách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
24.9.11 20:38

X-lander sporťák nebo hluboký? Já prala sporťák kromě boudy celý v pračce. Hluboký jsme ale měli jinou značku-Roan, ten jsem jen zvenku očistila vlhkým hadříkem, vnitřek šel vyprat vč. boudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.9.11 20:39

Ahoj. Já sundavaci potah mám, ale kočárek většinou čistím vlhkými ubrousky (z DMka). Přijde mi to jednodušší než sundat potah, vyprat, usušit a nasadit :lol: . Když byl hodně špinavý (a teď mě to taky čeká), tak jsem ho prala mýdlovou vodou (žlučové mýdlo z DMka) a pak hodně vlhkým hadříkem. Sušila jsem ho na balkoně na sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.9.11 20:56
danik píše:
X-lander sporťák nebo hluboký? Já prala sporťák kromě boudy celý v pračce. Hluboký jsme ale měli jinou značku-Roan, ten jsem jen zvenku očistila vlhkým hadříkem, vnitřek šel vyprat vč. boudy.

Mám sporťák - myslela jsem, že se nedá prát v pračce… sedadlo sundat jde, ale nezkoušela jsem ho vyslíkat… výrobce ale nedoporučuje prát v pračce, ovšem zapoměli napsat, co doporučují :mrgreen:
Vlhkým hadříkem čistím, ale je to jako s prádlem: jen vlhký hadřík nestačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.9.11 20:58

Potah se dá sundat a vyprat normálně v pračce na 30 nebo 40.Lepší je použít tekutý prací prášek, Sypký se občas špatně vymeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.9.11 20:58
hkac píše:
Ahoj. Já sundavaci potah mám, ale kočárek většinou čistím vlhkými ubrousky (z DMka). Přijde mi to jednodušší než sundat potah, vyprat, usušit a nasadit :lol: . Když byl hodně špinavý (a teď mě to taky čeká), tak jsem ho prala mýdlovou vodou (žlučové mýdlo z DMka) a pak hodně vlhkým hadříkem. Sušila jsem ho na balkoně na sluníčku.

Ty ubrousky jsou nějaké speciální nebo ty pro děti na zadeček?
No a jak to mýdlo z toho dostat ven? Jen asi máchat hadr pořád dokola a vytírat látku až to bude jakž takž hotovo…
Ještě mě napadl čistič na sedačku - vysává vodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.9.11 21:05

Ubrousky jsou prodávané na zadeček, ale u nás se používají na všechno :mrgreen: . A s tím mýdlem přesně jak píšeš (a snažím se to s mýdlem nepřehánět, abych nemusela moc dlouho „máchat“. Na vysušení někdy používám papírové kapesníčky, jsou úžasně savé (mch taky z DMka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.9.11 21:13
hkac píše:
Ubrousky jsou prodávané na zadeček, ale u nás se používají na všechno :mrgreen: . A s tím mýdlem přesně jak píšeš (a snažím se to s mýdlem nepřehánět, abych nemusela moc dlouho „máchat“. Na vysušení někdy používám papírové kapesníčky, jsou úžasně savé (mch taky z DMka).

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.9.11 21:57

Potah normalne sundavam a vyperu na 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.9.11 22:41

POužívám čistič na čalouněný nábytek Q-power.
Natříkám na kočár, rozetřu - napěním mokrou houbičkou, vytřu přebytečnou vlhkost, do cca 1/2 hod mám úplně suchý a čistý kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
5.5.12 12:23
@hkac píše:

Přesně,my máme ubrousky na mimčo,na WC pro intim,hygienu,na WC když myju záchod,na utírání koupelny poličky a tak.,na nějaký ten flek,co udělají dítka po umytí podlahy :cert:,občas do nich i smrkám a zvl.když má prcek rýmu,tak aby se nepodřel nosík apod. Prostě je to neocenitelný pomocník v domácnosti. A i když odrostou,stejně je budu kupovat.
Já osobně měla X landera taky,ale hluboký,spotťák jsem prodala nejetý,tak to neporadím. Ale korbu jsem normal vyslíkla a přemáchla v ruce,boudu jsem odpojila od korby a vystříkala ve sprcháči mýdlovou vodou,protože mě těsně před prodejem ohodilo za hnusného počasí auto :,( no a z korby jako nové byla totálně zasviněná,tak to muselo. A byla opět jak nová,tedy aspoń nová majitelka si nestěžovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný