Jak byste chtěli bydlet a žít vy?

5593
28.8.15 22:07

Jak by jste chtěli bydlet a žít vy?

Pekny vecer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lojzkata
28.8.15 22:09

Tak jak bydlím, ve svém, v cihlovém domě mám byt, spokojenost nadevše a ve městě, to je pro mě základ, třeba domek v satelitním městečku nebo přímo někde na vesnici, ee, to není nic pro mě…

• Citovat
  • Upravit
5593
28.8.15 22:21

Prispevek jsem napsala, a on se smazal a vlozil se jen zacatek no ja se picnu :zed: tak znovu. Mame dve varianty 1) byt Praha zapad ( celkem zadana lokalita) hypoteka, 2kk, bydlime tady 4 roky, mame tady pratele, manzel rodinu, manzel 10 km do prace. Jenze byt je celkem maly. 2kk 47m. My s muzem, mimco a dva psi. Varianta 2) prestehovat se do domecku dole prababicka 87 let, my bychom meli nahore svoje patro, vlastni vchod manzel do prace 80km. Domek je na vesnici. Tam mam pobliz zase rodinu ja. Porad nevim, jak se rozhodnout. :nevim: hrozne me laka jit do domku. Zahrada, vetsi prostory. Na druhou stranu nezamestnanost, a, obcanska vybavenost 10km daleko. Bus jezdi 1denne. Je to zmena z Prahy kde jsem zvykla „na konec sveta“ :D Jak by jste, se rozhodli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.8.15 22:22

@Lojzkata bezva takze ty bys zustala asi v byte vid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15237
28.8.15 22:25

@AndreaS92 Nešla bych na konec světa, to raději v malém bytě i ta vzdálenost to práce tvého muže je moc velká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
28.8.15 22:25

@AndreaS92 varianta 2 ani omylem, bych se zbláznila a dojíždět 80km je podle me peklo.

• Citovat
  • Upravit
2292
28.8.15 22:26

Ahoj zustala bych v byte :) sama mam s rodici dvojdomek ve tredne velkem meste, pritel bydli ve velkem dome 20km od nas ve vesnici, jsem u nej velmi casto cekame ted rodinu, ale doma je pro me doma ve meste kde jsem zvykla, u nej si nezvyknu nikdy, takze jsem rada ze muzu „utikat“ do mesta, na trvalo bych tam nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
28.8.15 22:26

@AndreaS92 Zůstala bych v bytě v Praze a do domku jezdila na víkendy a na prázdniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
28.8.15 22:29

@AndreaS92 varianta jedna a domek jako chalupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
28.8.15 22:30

@AndreaS92 ja bych sla rozhodne do domku, dycky sem rikala ze nechci aby me deti vyrustali v betonu, aby meli blize k prirode :-) my jdeme z zadane lokality v praze k benesovu kde je nadherne do domecku, dneska uz bydlet v domecku neni slipky, pestovani a tak, a myslim ze vkusny domecek blizko k pritode je ten pravy luxus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.8.15 22:30

@AndreaS92 zůstala bych v bytě a hledala nějaké lepší řešení. Buď větší byt nebo nějaký domek, ale né v takové díře. Obzvlášť pokud si nechcete pořizovat 2 auta - bys tam byla fakt odříznutá a pokud se ti líbí v civilizaci, tak bys trpěla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.8.15 22:31

@AndreaS92 Já bych volila domek i s ohledem na malou, určitě je to lepší než Praha, ale to je jen můj pohled, mně by se to líbilo a „zvykneš“ si na všechno, naši bydlí na vesnici a já jsem tam ráda, nevadí mi, že nemám v dosahu obchoďák, mnohem raději vyrazím s malou k rybníku nebo do lesa :nevim: nicméně dojezdová vzdálenost do práce tvého muže je teda dost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.8.15 22:33

A byt 47 m2 - to není žádná tragédie, v tom se bydlet dá s jedním děckem. My bydleli v 29 m2 1 + 1 s miminem. Jako taky se to dalo aspoň ten první rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.8.15 22:33

@Alušáček @Elenloth ohledne te vzdalenosti do prace souhasim ze je to daleko, ale on uz takle jednou do prace daleko dojizdel a nevadilo mu to. Achjo byt mame v planu pronajimat, takze by nam dopadla castka kterou davame na hypoteku, zase by pribyla castka za naftu ale i tak bysme byli cca 6tisic v plusu… Ja mam prave strach ze se mi po Praze bude styskat.. :think: jenze je to pro nas uz ted male…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.8.15 22:36

@Gina108 jake reseni? Zadne neni… Byt v Praze alespon 3+1 pod 2 ml. nesezenes… Vetsi hypo si nemuzeme uz dovolit. Ted s, miminem to jde, ale nechceme zustat u 1 ditete… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný