Jak často zapínáte robotický vysavač?

625
22.3.23 10:52

Jak často zapínáte robotický vysavač?

Ahoj :mavam:
Zajímá mě, vy co vlastníte robotický vysavač, jak často zapínáte robotický vysavač? My teď máme nově a zkouším, co umí.. Tak se stane, že nám jezdí každou chvíli a manžel mi říká, že s tímto tempem bude za chvíli po vysavači :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
22.3.23 10:55

2 x denne :) pres tyden spis jen 1 x :) ale u nas nemuze jezdit bez “dozoru” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.3.23 10:57

Kazdy den 1 mistnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
22.3.23 10:59
@Xmichaelah píše:
2 x denne :) pres tyden spis jen 1 x :) ale u nas nemuze jezdit bez “dozoru” :mrgreen:

My předtím měli takového šunta, kterého jsem nezapínala skoro vůbec, ale teď máme mnohem lepší, můžu ho ovládat přes telefon, takže ho dopoledne z práce pouštím na vysávání a odpoledne, když jsme venku, tak na vysávání + vytírání :) Ale říkám si, že když už ho máme, tak se přece nebude jen válet :D Manžel si myslí, že 2× denně je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
22.3.23 11:03

Mám ho asi 5 let a jezdí denně nebo obden a ne zrovna malý plochy. Jediný co, tak se chystám si koupit novou dokynu. Zasekáva se trochu kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.3.23 11:13

Každý den obýváko-kuchyň, když odejdu do práce. A odpoledne podle potřeby pouštím i do ostatních místností, ale to většinou jen tak jednou za 2-3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
22.3.23 11:26

Každý den spodní patro, nahoře většinou jednou týdně vyluxuju já a jednou ho pustím, ale tam je to tím, že tam je víc příprav, abych ho vůbec mohla pustit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
22.3.23 11:36

1× denně, tak jak jsem luxovala a 1× za 14dní někdy 10 dní to vezmu stejnak velkým vysavačem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
22.3.23 11:38

Hlavní místnost tak jednou za 1-2 dny - potřebovala by ale častěji. Ložnici 2×-3× týdně.

Pokojíček luxujeme už jen ručně, jak to jezdí kolem těch zdi porad stejnou trasou, tak nám to vydřelo při denním používání koberec v místech, kde jedou ty kolečka (jakoby koleje + kroužek v rohu, kde se vysavač otáčí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 11:40

Podle toho, jak se mi chce odklízet věci ze země, někdy je jednodušší to vzít klasickým. :D Necháváte v místnosti normálně židle atp., když jezdí robovysavač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
22.3.23 11:46
@broskvová zmrzlina píše:
Podle toho, jak se mi chce odklízet věci ze země, někdy je jednodušší to vzít klasickým. :D Necháváte v místnosti normálně židle atp., když jezdí robovysavač?

Já židle nechávám, on si pod ně občas zajede, vleze se tak akorát mezi nožičky :D Ale v kuchyni máme barové židle na jedné velké noze a to se mu moc nelíbí, tak jsem mu zakázala tam jezdit :D Pouštím ho 2× denně, to bych se na to vyprdla mu pořád něco zvedat. On si udělal mapu a ví, kde co je a vyhýbá se tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
22.3.23 12:23

@dendis01 to muzu taky, bohuzel mam doma kocky a jedna se obcas s velkou potrebou netrefi do zachodku- uz jsem 3 x resila tuto apokalypsu 😂 😂 do te doby jsem ho mela naprogramovany na rano a vecer, kdyz jsme nebyli doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 12:33
@Xmichaelah píše:
@dendis01 to muzu taky, bohuzel mam doma kocky a jedna se obcas s velkou potrebou netrefi do zachodku- uz jsem 3 x resila tuto apokalypsu 😂 😂 do te doby jsem ho mela naprogramovany na rano a vecer, kdyz jsme nebyli doma :mrgreen:

To je dobrý. :mrgreen: Připomnělo mi to kamarádky štěňátko, které se učí na čůrací podložku. Občas položí přední tlapky na podložku, myslí si, že to udělalo správně, zatímco všechno teče volně na zem mimo podložku. :mrgreen: A vysvětli mu to, když s rozzářenejma očičkama čeká na odměnu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.3.23 12:40

Denně obývák-jídelna-kuchyň namokro, tady jsme furt. Jednou týdně patro (tam jsme jen na noc, vysaje spoooustu prachu před ručním stíráním). Doma je skoro 4 roky a bez jediné závady, jen se musí pravidelně udržovat a čistit, jinak zabloudí a nerozumí své mapě. A židle teda zvedám, jinak se tam motá hodinu a stejně děti drobí hlavně v jídelně, jsem ma*or na drobky, musí to být čisté.

Jednou jsem dostala vynadáno, nechala jsem ho vysát něco vlhkého a v nádrži se kromě pavouka držela i plíseň, br. Pak jsou taky na obtíž vlasy, obě s dcerkou jsme měly donedávna po pas vlnité, zamotalo se to mezi kartáče a nic to nevysálo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.3.23 13:59

:mrgreen: :mrgreen: denně aspoň do koupelny pod kočár do chotby. Tam se totiž drží úplně všechno a ještě se to snad klonuje nebo co :zed:. Většinou já vysávám on stírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí