Jak chodíte na záchod?

Anonymní
26.8.14 12:59

Jak chodíte na záchod?

AHojte… mám takový blbý dotaz ale fakt už si nevím rady… Jak to děláte s prckem, když chcete na záchod (na delší dobu)? Moje má 13měs, od asi 6m ji musím brát s sebou, jinak strašně řve. Už to ale fakt nejde, skáče tam po mně, hází věci do mísy, nemám klid fakt už ani na to… Jak jste to vyřešily?? Za jak dlouho si dítě zvykne, že prostě s váma všude nemůže a přestane řvát?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
26.8.14 13:01

:lol: Měla jsem to stejně, malej zkrátka musel se mnou, zvykla jsem si, ted mu budou čtyři a už se mnou nechodí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
26.8.14 13:01

:lol: když jsme měli oddělený záchod, tak jsem měla otevřené dveře a malej (v té době už chodící) za mnou přišel, koukl a zase utekl na reklamu :-D. Teď máme spojený záchod s koupelnou a malej většinou jde se mnou a kouká se na rybičky, co má přilepené nad vanou :) Samotného bych ho nenechala, je strašněj vykuk :-D

• Citovat
  • Upravit
7332
26.8.14 13:02

Moje malá sice chodí semnou, ale nic tam nedělá..a nevadí mi.
Kdyby vyváděla to co tvoje…

tak ji na chvíli dej do postýlky, však ono se to chvíli nezblázní. A jestli ječí..? no tak ječí, na to ještě nikdo neumřel ;)
A raději chvíli v bezpečí v postýlce, než aby vo velném bytě vyváděla bůhví co ;) řekni ji, že jdeš na záchod a za chvilinku jsi zpátky, ať se nebojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Chodí tam se mnou dvě děti. :lol: Jedno 3 roky, druhé 13 měsíců. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
@Anonymní píše:
AHojte… mám takový blbý dotaz ale fakt už si nevím rady… Jak to děláte s prckem, když chcete na záchod (na delší dobu)? Moje má 13měs, od asi 6m ji musím brát s sebou, jinak strašně řve. Už to ale fakt nejde, skáče tam po mně, hází věci do mísy, nemám klid fakt už ani na to… Jak jste to vyřešily?? Za jak dlouho si dítě zvykne, že prostě s váma všude nemůže a přestane řvát?
:lol: :lol: :lol: no tak na záchod chodím normálně, když na mě přijde lulu nebo bobík. Když jsou děti prťavý nezavírám dveře, aby mohli za mnou. Do mísy nic nehází, protože díru ucpu zadkem, plus je teda buzeruju že NE! jo a prdelku mám malou, ne žádný valach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
@Anonymní píše:
AHojte… mám takový blbý dotaz ale fakt už si nevím rady… Jak to děláte s prckem, když chcete na záchod (na delší dobu)? Moje má 13měs, od asi 6m ji musím brát s sebou, jinak strašně řve. Už to ale fakt nejde, skáče tam po mně, hází věci do mísy, nemám klid fakt už ani na to… Jak jste to vyřešily?? Za jak dlouho si dítě zvykne, že prostě s váma všude nemůže a přestane řvát?

vždycky jsem dávala dítko do postýlky, nikdy nechodilo se mnou. Nevím, proč bych měla mít na záchodě doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
26.8.14 13:03

Nechala bych řvát, pokud se jí jinak nic neděje. Syna vždycky hodím do ohrádky, kde má hračky, takže vím, že se mu nic nestane. Takhle i vařím, zatímco on si hraje v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692

To je to tak choulostivé, ze anonym? 8) já ho beru s sebou. Pustím mu na tabletu pohádky a sedí přede dverma. Jinak to nejde. Dovnitř uplne ho neberu. Uklidím z dosahu vše cim by si mohl ublížit a nechávám ho at si chodi kde chce. Nabo proste dat na chvili do postýlky. Holt si chvili zarve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915

Vysvětlila jsem jim to, kde jsem, že přijdu a že se nemusí bát. Ale mám pocit, že to bylo jen pro moje klidné svědomí, že jsem proto udělala dost :-) Řvali stejně, ale mě to nechává v klidu, nenechala jsem se rušit :-)
Na záchod je každý sám, mám to jako pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Jdu na záchod a děti semnou… upřímně mám 5r a 19m a na wc se zavírám jen když mám návštěvu nebo je doma manžel. Prostě mi mladší mlátí do stehen, chodí ukazovat hračky atd… Starší už z toho vyrostla a malá chodí i ze starší. Dá jí prkýnko prostě asistence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.8.14 13:04

Taky chodí se mnou :-)většinou si ho posadím naproti sobě na nočník ;-)

• Citovat
  • Upravit
7009

Já jsem na záchod brala maximálně malý miminečko v lehátku, jinak chodím zásadně sama, pokud mi tam nějaký dítě omylem vleze, tak ho nekompromisně vyhodím.
Separační úzkost měl jen ten prostřední a toho 5min nezabilo, když kvičel a mlátil do dveří, přes dveře jsem ho uklidňovala a zpívala.

Ale pokud sis dítě navykla od mala na takový systém, těžko se toho budete zbavovat.
Co třeba jí zkoušet posadit na nočník, dělají se i nějaké, co hrají, mají mezi nohama nějakou zvířecí hlavu, tak dítě tak snadno nezdrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959

Syn má taky 13m, někdy jde semnou a jen tak postává u mě, ale musím mu podávat nějaké zajímavé věci:)
Jindy se prostě zavřu a má smůlu. Chvíli řve za dveřma a pak si jde po svým:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Přejde to kolem 2,5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...