Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezké nedělní dopoledne, protože jsme se přestěhovali, přemýšlím o změně dětského doktora. Jenže s mojí dosavadní doktorkou jsem spokojená a nechce se mi jí měnit. Na druhou stranu si říkám, že když syna přihlásím někde v blízkosti, bude to rozhodně praktičtější. Sice je to v rámci Prahy, ale jet ráno v dopravní špičce s malým k doktorovi je nejméně o půl hodině v autě. Jak to máte vy?
my taky dojíždíme přes pul města (Brna) a neměnila bych, u nás byla doktroka nesnesitelná a tak raději budu jezdit dál. Ale protože máme auto tak to neřešim, MHD by to asi bylo horší
já mám doktorku pět minut cesty pěšky od domova a neměnila bych! Občas něco potřebuju akutně hned a nedovedu si představit, že bych se někam měla trmácet ![]()
Za dětskou doktorkou musíme buď jet autem nebo busem(hromadnou), po přestěhování to bude asi jenom na tom autě. Mohla bych si najít doktory blíž, ale jsem celkem spokojená
Ahoj,jsem na tom stejně.Přestěhovali jsme se do stodůlek a dr.mám na ládví,takže MHD hodina a něco,ale je mi to jedno.Budu tam chodit dál.nechci jí měnit,jsem s ní moc spokojená.No nevím co budu říkat v říjnu až tam budu jezdit ještě s jedním prckem.Budou od sebe totiž 14 měsíců,tak to bude cesta teda
když jsou děti hodně nemocný,tak jedeme autem,ale jinak tím metrem v pohodě
.
ahojky, já jsem původně z plzně, mám dětskou lékařku tam, už když jsem bydlela v plzni měla jsem jí v jiné čtvrti, než jsem bydlela, takže jsem k ní jezdila přes půl plzně. před třemi lety jsme se přestěhovali deset kilometrů za plzen, ale u dr. jsem zůstala. takže k dr. jezdím těch deset kilometrů do plzně plus dalších určitě dobře osm po plzni. měnit jsem neměnila ani to nemám v plánu, právě proto, že jsem u ní spokojená. ![]()
Já jsem taky z Plzně, teď mám dr 10 minut pěšky, budeme se asi stěhovat do Prahy a nevím, jak to budu dělat…
Eva B. píše:
Já jsem taky z Plzně, teď mám dr 10 minut pěšky, budeme se asi stěhovat do Prahy a nevím, jak to budu dělat…
tak tam by podle mě nebylo co řešit. asi z prahy do plzně k dr. dojíždět nebudeš. tam bych si hledala nějakou v praze ![]()
Ahojky,
my máme doktorku taky přes půl Prahy… Přestěhovali jsme se už před dvěma rokama… Jsem s ní právě taky spokojená - byla i mojí dětskou doktorkou… Až teď jsem přemýšlela, že bych ji změnila, protože čekáme druhý… Ale nakonec to ještě zkusím
a uvidím… Máme to metrem a to neni zas tak strašný… A metro jezdí rychleji, než auto. Aspoň tady z toho našeho konce.
sajinda píše:Eva B. píše:tak tam by podle mě nebylo co řešit. asi z prahy do plzně k dr. dojíždět nebudeš. tam bych si hledala nějakou v praze
Budu muset
, snad naše dr někoho zná…
Já jí mám cca 10 minut pěšky od domu, ale asi bych i dojížděla, neměnila bych jí
.
Pediatra máme cca 10 minut pěšky. Než jsme se přestěhovali, tak to bylo cca 10 km (10 min. autem) ![]()
My se též přestěhovali, chtěla jsem i nadále dojíždět i našemu pediatrovi, ale přece jen, 50 km, to se v případě nemoci nedá…Takže jsme doktora změnili a jezdíme ted 4 km…Pokud ale bude potřeba, budu si klidně dojíždět dál za lepším.
když já si právě nedokážu představit, že s horečkou a po probdělé noci, pojedeme ráno v dopravní špičce k doktorovi (navíc v zimě, kdy je plno sněhu, autem ani nevyjedu)
a trmácet se s nemocným dítětem MHD, to je mi ho líto už teď