Jak daleko máte dětského lékaře?

186
3.7.11 09:47

Jak daleko máte dětského lékaře?

Hezké nedělní dopoledne, protože jsme se přestěhovali, přemýšlím o změně dětského doktora. Jenže s mojí dosavadní doktorkou jsem spokojená a nechce se mi jí měnit. Na druhou stranu si říkám, že když syna přihlásím někde v blízkosti, bude to rozhodně praktičtější. Sice je to v rámci Prahy, ale jet ráno v dopravní špičce s malým k doktorovi je nejméně o půl hodině v autě. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
3.7.11 09:52

my taky dojíždíme přes pul města (Brna) a neměnila bych, u nás byla doktroka nesnesitelná a tak raději budu jezdit dál. Ale protože máme auto tak to neřešim, MHD by to asi bylo horší

• Citovat
  • Upravit
4760

já mám doktorku pět minut cesty pěšky od domova a neměnila bych! Občas něco potřebuju akutně hned a nedovedu si představit, že bych se někam měla trmácet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263

Za dětskou doktorkou musíme buď jet autem nebo busem(hromadnou), po přestěhování to bude asi jenom na tom autě. Mohla bych si najít doktory blíž, ale jsem celkem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.7.11 09:53

:lol: Ahoj,jsem na tom stejně.Přestěhovali jsme se do stodůlek a dr.mám na ládví,takže MHD hodina a něco,ale je mi to jedno.Budu tam chodit dál.nechci jí měnit,jsem s ní moc spokojená.No nevím co budu říkat v říjnu až tam budu jezdit ještě s jedním prckem.Budou od sebe totiž 14 měsíců,tak to bude cesta teda :lol: když jsou děti hodně nemocný,tak jedeme autem,ale jinak tím metrem v pohodě :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.7.11 09:53

ahojky, já jsem původně z plzně, mám dětskou lékařku tam, už když jsem bydlela v plzni měla jsem jí v jiné čtvrti, než jsem bydlela, takže jsem k ní jezdila přes půl plzně. před třemi lety jsme se přestěhovali deset kilometrů za plzen, ale u dr. jsem zůstala. takže k dr. jezdím těch deset kilometrů do plzně plus dalších určitě dobře osm po plzni. měnit jsem neměnila ani to nemám v plánu, právě proto, že jsem u ní spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
3.7.11 09:57

Já jsem taky z Plzně, teď mám dr 10 minut pěšky, budeme se asi stěhovat do Prahy a nevím, jak to budu dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.7.11 09:57

Ahojky my máme dr. 15km takze tak 15min autem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.7.11 09:59
Eva B. píše:
Já jsem taky z Plzně, teď mám dr 10 minut pěšky, budeme se asi stěhovat do Prahy a nevím, jak to budu dělat…

tak tam by podle mě nebylo co řešit. asi z prahy do plzně k dr. dojíždět nebudeš. tam bych si hledala nějakou v praze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška
3.7.11 10:02

Ahojky,

my máme doktorku taky přes půl Prahy… Přestěhovali jsme se už před dvěma rokama… Jsem s ní právě taky spokojená - byla i mojí dětskou doktorkou… Až teď jsem přemýšlela, že bych ji změnila, protože čekáme druhý… Ale nakonec to ještě zkusím :-) a uvidím… Máme to metrem a to neni zas tak strašný… A metro jezdí rychleji, než auto. Aspoň tady z toho našeho konce.

• Citovat
  • Upravit
1587
3.7.11 10:05
sajinda píše:
Eva B. píše:
Já jsem taky z Plzně, teď mám dr 10 minut pěšky, budeme se asi stěhovat do Prahy a nevím, jak to budu dělat…
tak tam by podle mě nebylo co řešit. asi z prahy do plzně k dr. dojíždět nebudeš. tam bych si hledala nějakou v praze :think:

Budu muset :roll: , snad naše dr někoho zná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
3.7.11 10:08

Já jí mám cca 10 minut pěšky od domu, ale asi bych i dojížděla, neměnila bych jí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
3.7.11 10:18

Pediatra máme cca 10 minut pěšky. Než jsme se přestěhovali, tak to bylo cca 10 km (10 min. autem) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
3.7.11 10:18

My se též přestěhovali, chtěla jsem i nadále dojíždět i našemu pediatrovi, ale přece jen, 50 km, to se v případě nemoci nedá…Takže jsme doktora změnili a jezdíme ted 4 km…Pokud ale bude potřeba, budu si klidně dojíždět dál za lepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.7.11 10:19

když já si právě nedokážu představit, že s horečkou a po probdělé noci, pojedeme ráno v dopravní špičce k doktorovi (navíc v zimě, kdy je plno sněhu, autem ani nevyjedu) :-( a trmácet se s nemocným dítětem MHD, to je mi ho líto už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty