Jak darovat kočárek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak darovat kočárek?
Ahojte holky,
nevíte o nějaké organizaci - zřejmě charitativní, kam se obrací těhotné ženy bez prostředků? Jednou jsem o něčem takovém slyšela v rádiu, ale nezapamatovala jsem si název. Chtěla bych tam věnovat zachovalý kočárek.
Děkuju moc za všechny tipy.
Hana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Hanko,
existují SOS vesničky, asi bude něco i na internetu. My máme v Brně jednu v Medlánkách, myslím, že ulice Hudcova.
Já jsem věnovala kočárek cikánským spoluobčanům, byli taky strašně vděční.
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SOS vesničky jsou myslím zařízení pro pěstounskou péči ![]()
Co charita nebo diakonie některé církve?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dali kočárek do Klokánku v Hostivice u Prahy, ale to je pro tebe moc daleko. U vás určitě budou mít nějaké azylové domy pro matky v nějakém větším městě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To sice jo, ale z toho, co jsem viděla, by určitě byli vděční za cokoli. Jinak spousta lidí dává zachovalé věci do kojeňáků, tam se určitě hodí i kočárek. A jestli je hluboký, budou za něho vděční i v každé nemocnici na dětském odd.
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vcera som hladala v bazaroch inzeraty na autosedacku a nahodou som objavila na www.9mesicu.cz jeden, kde mlada nastavajuca mamicka ktora je vraj sama prosi o darovanie kocika a roznych veci pre miminko. mala tam uvedenu mail adresu:Lucias33@seznam.cz Je to uvedene v kupim oblecenie.Ma tam aj fotku velmi peknu bruska.Prislo mi jej hrozne luto.Tak ked budem vyradovat oblecko asi nieco poslem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tak u nas treba je domov pro matky v tisni a je tam i par matek treba co budou rodit,tak treba jestli je u vas neco podobneho,nebo to detske oddeleni v nemocnici(prave jsem mela cest ho u nas navstivit a teda kocary opravdu nic moc) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli chcete darovat kočárek a nevadí Vám, že v něm budou vozit nemocné děti, tak jej dovezte do nejbližší nemocnice , kde je dětské oddělení. Určitě budou rádi, protože jim peníze na toto vybavení nikdo nedá, narozdíl od ostatních organizací, které se starají o nějak znevýhodněné děti. Stejně můžete naložit i se sedačkou, vajíčkem, leží v ní děti při krmení.....nebo když je sestry chtějí mít u sebe na ošetřovně v noci…Dnes jsem byla v Dětské nemocnici Brno a myslím, že by byli rádi za ojeté kočárky.....stejně tak i hračky.....u chaitativních organizací se nám stalo, že jich mají moc a někdy nepřijímají. Nebojte se rozdávat těm, kteří nemají kde brát, někdy stačí i úsměv! Nane2
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nane, to jsi napsala moc hezky
.
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,
Nevím jestli to sem přímo patří…Ale už jsem zoufala a nevím kde hledat.
JSem sama s dvouma klukama a pro mrnouska scháním klasicky kočár se 4 koly na zimu ale už jako sportak s nánožníkem. nevíte o někom kdo by daroval…Nejsme na tom zrovna fin. nejlíp…
Děkuju moc za rady… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!