Jak dostat kondylomata?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.10.24 07:24

Jak dostat kondylomata?

Zdravim, chci se zeptat zda člověk může dostat kondylomata pochvy i přes to že nikdy neměl pohlavní styk? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16915
28.10.24 08:47
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

přenos je z kůže na kůži = sex nemusel být… Popřípadě bazen, apod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.10.24 11:03

Poradím ti na to něco co opravdu zabírá. Brát hlívu ústřičnou a česnek v tabletách. Potírat ricinovým olejem a dělat si koupele z řepíku, vlaštovičníku a dubové kůry. Ta léčba trvá asi přes měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 16:12

Ja dekuji, jen me jeste zajima jak to vlastne vypada abych si byla 100% jista? Mam totiz “vroubkovity” vchod do pochvy a trosku se toho desim protoze jsem to takhle nemivala a googl mi na to furt hazi prace ty kondylomata tak nevim🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
654
28.10.24 17:49

Asi bych zašla k lékaři za kondylomata může většinou HPV a je to na díl..přenáší se kůže na kůže styk bejt nemusí staví který koliv sexuální praktika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 17:57

@Lenca118 K lekari jsem objednana az v prosimci drive bohuzel doktorka neni k dispozici proto se ptam jak ty kondylomata vypadaji presne? Jestli to jsou hrbolky v pochve a ve vchodu do pochvy nebo je to jen stahla svalovina a nemusim se niceho bat.

• Citovat
  • Upravit
654
28.10.24 18:01

Co tak jsem četla vypadá to jako bradavičky někdy víc na sobě vrstvené je to těžko tak to popisovat no možná pokud si doma uděláte foto a pak na netu se podíváte můžete trochu srovnat i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 18:08

@Lenca118 na netu jsou uz fotky v opravdu hroznem stavu kde je jich mnoho a to si nemyslim ze mam. Jde o to ze z “venku” nic nemam a pri vchodu do pochvy mam “horni stenu” hrbolovitou jako “svrastela kuze”. Omlouvam se za moje popisovani ale vazne nevim uda je to normalni nebo se jedna o ty bradavicky :zed:

• Citovat
  • Upravit
2933
28.10.24 22:42

Tak s tím bez na gynokologickou ambulanci nebo přemluv doktorku,, ze jsi akutní případ. Mě se nezdá, že by tě lékař při podezření na akutní potíže nevzal dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 07:45

@Amassakoul pokud si nejsem jista zda jde opravdu o kondylomata tak se na me s prominutim vyprdne. Do teto skupiny bych nenapsala kdybych si byla jista ale ja bohuzel vubec nejsem a nevim zda je to v poradku nebo se jedna o problem. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa