Bulka v prsu a uzlina v podpaží

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
27.10.24 09:15

Bulka v prsu a uzlina v podpazi

Ahoj v pondělí jsem si našla bulku v prsu tak sem hned v úterý šla na gyndu. Doktor to zkontroloval a hned mi psal zadanku na mamograf, s tím ze jsou tam 2 ložiska jedno pod Dvorcem a druhé v horním kvadrantu.ve zprávě mám ze jsou hrbolate z části fixovane. Včera jsem si nasla bulku nebo možná zvětšenou uzlinu v podpaží. Ve středu jdu na mamograf tak uvidíme. Je mi 36, nám dvě děti 12 a 4 roky.Moje mamka měla rakovinu prsu její dvě sestry a moje babička taky…Mate někdo zkušenost? Vím ze mi nereknete diagnózu a ani se nějak nestresuju dokud nebudu mít vyšetření hotové. Jen jestli měl někdo něco podobného? Děkuji a hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Všechnoznám
27.10.24 09:23
@kendy55 píše: Více

No tak s takovou špatnou rodinnou anamnézou je asi dobře, že jdeš na mamograf takhle brzo. Je super, že to bylo možný. Nic jinýho se k tomu napsat nedá. Bylas na genetice, když to máte v rodině takto? To už mělo být dávno prošetřený na BRCA, i kvůli těm dětem, aby to taky věděly do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
8
27.10.24 10:09
@Všechnoznám píše: Více

No v úterý jsme se domlouvali ze po mamografu přijdu a uděláme BRCA.No upřímně to proste nikdy nenapadlo….az do teď…. Jo sem rada, že mě vzali takhle rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
27.10.24 18:05

@kendy55 já jen držím palce. Vzhledem k tomu, ze to mate v rodině, tak bych asi nehrála překvapenou když něco najdou. Hlavně at jsou výsledky co nejlepší a hodně stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.10.24 18:23

Děkuji. No dokud nebudou výsledky tak jsem zatím v klidu. A bohužel předejít se tomu asi nedá. Cely život sportuji a snažím se žít zdravé…pravidelně se samovysetruji…a teď tohle. ikdyz to máme v rodině tak stejně překvapena nebo spis vydesena budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
27.10.24 18:29
@kendy55 píše: Více

Sport a zdravý životní styl nemá vliv. Když je to v genech tak nepotrebujes žádný velký spoustec. Můžeš mít klidně ‘fit fat’ tj tlustého člověka, co zrovna dvakrát zdrave nežije a zároveň je zdravý - bez cukrovky, cholesterolu, genetických nemoci… proste se mu to seslo. Zatímco asketicky a meditujici mnich muže při spatne konstelaci dopadnout spatne. Dobre ze se hlídas a nejdes ničemu naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí