Jak se vymluvit z koupání, abych nemusela říct, že mám menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.24 18:55

Potrebuju se vymluvit

Dobrý den všem, dnes večer jsem to dostala, ale zrovna zítra máme naplánovaný, že pojedeme do aquaparku s malým bratrancem a dospělou sestřenicí, když je ten víkend a pak prázdniny, takže je to průser, protože mi vychází ještě ke všemu na ten zitrek 2.den a ten je nejhorší a nejsilnější a s tím fakt do bazénu nechci i mě bolí záda a břicho a v bazénu to furt hlídat a bát se že bude nehoda a všichni to uvidí to fakt ne. Na druhou stranu mě to mrzí, protoze jsme se dlouho neviděli Prosím potřebovala bych poradit nějakou dobrou vymluvu, abych tam nemusela, znáte neco, vůbec nevím jak to vyřešit, je mi teprve 16, ale jedeme tam az zítra navečer tak mám ještě trochu času něco vymyslet

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5669
25.10.24 18:59

Normálně to řekni na férovku, jaké pak vytáčky. Dostala jsem to a je mi blbě, do bazénu nejdu. Hotovo. :nevim: Snad každá žena tohle pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
25.10.24 19:00

No a nemůžeš prostě říct pravdu? Jinak asi budeš muset říct třeba to, že máš teplotu, nebo prostě něco, z čeho bude jasné, že jsi nemocná, aby tě nenutili jít taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
25.10.24 19:01

A proč neřekneš pravdu? :think:
Já, když mám menstruaci, tak jí mám hodně silnou a taky bych do bazénu nešla. Je to blbý načasování, ale buď vymyslíte náhradní plán a nebo se uvidíte jindy. Každopádně dej vědět, co nejdřív, aby to sestřenice věděla a mohly jste se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
25.10.24 19:03

Já bych řekla pravdu. Že jsi to dostala a máš obavu jít do bazénu. Sestřenice je žena, pochopí to, může i dobře poradit. Menstruace není nic, za co by ses měla stydět.:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
25.10.24 19:12
@Lil Kitkatt píše: Více

Tak malému dítěti asi nemusí vysvětlovat, že má menstruaci, ne? Řekla bych, že mi je moc špatně, to pochopí i malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
25.10.24 19:21
@Kipa22 píše: Více

Tak logicky jsem myslela tu dospělou sestřenici, ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7546
25.10.24 20:25

Tak sestřenice to snad pochopí a dítěti řeknete, že je Ti bohužel špatně.
Co je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.24 20:28

Byť jsem budoucí etáta (čekáme holčičku), přikláním se k názorům ostatních.
Jsi ve věku, kdy je to naprosto přirozené. Nemůžeš za to, že se to stalo, to je přiroda.
Sestřenice jakožto žena to zcela jistě pochopí.
Podle mého názoru je lepší podat to tímto způsobem, ze kterého vzejde třeba nějaká alternativa, než to zazdít výmluvou, protože jak jsi sama psala,,Na druhou stranu mě to mrzí, protoze jsme se dlouho neviděli".
Takto nejen, že je to zcela pochopitelné, ale třeba se i uvidíte. U výmluvy/lži si myslím, že se o toto připravíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ver_to27
26.10.24 07:41

Urcite rekni nárovinu pravdu, ze mas silnou menstruaci a nechces se hlidat v bazenu, ze ti to je neprijemne a nekomfortní, ze budeš muset vynechat, ze jsi oslabena, neni ti dobre, vse tě boli a necítíš se ok… dalsi vec jsi oslabena mohla by jsi chytit i mocak kvasinky atd z bazenu… Nejezdi a rekni pravdu! ;)

• Citovat
  • Upravit
8850
26.10.24 07:47

Jo zlato, tohle jsme s dcerou řešily v létě. Dovolená u moře. A vyřešily to menstruační plavky na 1* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42255
26.10.24 07:54

Normálně řekni pravdu, to přece každý rozumný člověk pochopí. Menstruace je naprosto přirozená věc, není se za co stydět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
27.10.24 21:26

Vzala bych tampony a na bolest něco proti bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
30.10.24 07:03

@Lil Kitkatt tak tě to řekni normálně a nevymýšlej výmluvy a omáčky okolo…pochopila bych, že to nechceš hlásit tátovi, dědovi, tchánovi…ale holce to normálně řekni, tak půjdete společně jindy a nebo to zkusíš s tamponama :-) já jsem od 18let nic jiného ani nrpoužívala, vložku opravdu vyjímečně, i ta ti může protéct a ten tampon si můžeš jít normálně na zacjod vyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 09:32

Chápu že je ti 16 let a přijde ti to ještě trapné asi tohle říct. Ale opravdu na tom není vhbecznic špatného a normálně to řekni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa